atamersahin
Üye
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir kaç sorum olacak.Vücut geliştirmeye başlayalı 2 aya yakın oluyor. Öncesinde sadece eskiden futbol oynadım. Hacim konusunda her zaman sıkıntı çektim. Kilo almak benim için gerçekten çok güç. 1.70 boyum 56 57 kilo civarındayım. 2 aydır optimum bcaa+ optimum whey kullanmaktayım. Gözle görülür bir şeyler oluşmaya başladı fakat hacim alamamaktan korkuyorum. Göğüs + biceps / Omuz + sırt/ Bacak + Triceps üst üste 3 gün 1 gün off programım var. Sizlere bir kaç sorum olacak.
1- Gainer ve Mass tozları arasındaki fark nedir?
2- Whey bırakıp Gainer+Bcaa ile mi devam etmeyelim? Günlük protein miktarını etten bol bol karşılayabiliyorum. Karbonhidratı düşük seviyelerde alabiliyorum, yiyemiyorum.
3- İnternette okuduğumda Gainerın günlük 4 porsiyon 203 gr civarı alındığı yazıyor ve bu bana çok yüksek bir rakam olarak geldi. 3 kg bir gainer yaklaşık 15 gün mü gidecek yani?
4-Spordan önce neredeyse her gece yemek yerdim. Şeker çikolata bol bol tüketirdim fakat hiç bir zaman göbek yağ bağlamadım bu yüzden metabolizmamın hızlı olduğunu düşünüyorum. Gainer bana yağ bağlatır mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
1- Gainer ve Mass tozları arasındaki fark nedir?
2- Whey bırakıp Gainer+Bcaa ile mi devam etmeyelim? Günlük protein miktarını etten bol bol karşılayabiliyorum. Karbonhidratı düşük seviyelerde alabiliyorum, yiyemiyorum.
3- İnternette okuduğumda Gainerın günlük 4 porsiyon 203 gr civarı alındığı yazıyor ve bu bana çok yüksek bir rakam olarak geldi. 3 kg bir gainer yaklaşık 15 gün mü gidecek yani?
4-Spordan önce neredeyse her gece yemek yerdim. Şeker çikolata bol bol tüketirdim fakat hiç bir zaman göbek yağ bağlamadım bu yüzden metabolizmamın hızlı olduğunu düşünüyorum. Gainer bana yağ bağlatır mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim.