nasıl devam etmeliyim?

theokans

Üye
uzun zamandır spor yapıyorum fakat pandemiyle beraber salonların kapanıp açılması istediğim vücudu yaratmama çok fazla engel oldu. 1.87 82 kiloyum vücudum dışardan bakılınca yapılı ve şekilli duruyor fakat yağ oranım biraz fazla ve yaz ayında olduğumuz için bu beni rahatsız ediyor. kütlemi korurken aynı zamanda yağ yakmak istiyorum biliyorum imkansız ama en azından vücudumun kas oranını arttırırken hafif de olsa yağlarımdan kurtulabilir miyim? vücudumun bu sabah spor sonrası görünümü ektedir. https://www.hizliresim.com/qtzu0ap

Ben pandemi sonrası ilk ay bir gün mola bir gün çalışma şeklinde her gün sadece deadlift, squat ve bench press yaptım, bazı günler kendim keyfiye bazı hareketler ekledim sana ısınma süreci için iyi olacağına inanıyorum. Yağ yakıp kas kütlesi eklemek için yapman gereken tek şey ise protein bazlı beslenmen, sofraya oturduğunda karnını, peynir, yumurta veya et gibi şeylerle doyur gerisini dert etme. Ama istersen ekstradan her çalışmanın sonrasında cardio yapabilirsin ya da mola günlerinde koşu yaparak aktif onarım yapabilirsin. Bol şans koca oğlan

Back
Yukarı