Nasıl Giyinmekten Hoşlanırsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil Giyinmekten Hoslanirsiniz?

• Total voters
    2.239
Üst Kısım; Slim fit v yaka polar,kazak,tsort vs ve Vücuda yapışan deri mont
Alt Kısım;Slim fit dar pantalon
Takı;Sol kol'a deri kordon saat sağ kol'a bileklik
Ayakkabı; Tiger veya Bot
Saç; Kafa şekline göre düzgün kesilmiş kısa saç (yanlar 3 numara üstler 5 numara gibi )

Çok salaş.Karsimdaki insana iyi giyinerek ona saygi gostermeyi sevmiyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hafif sportifdir tercihim. Güzel şekilli bir Blucin üstüne hoş görünümlü çokta dar olmayan bir body. Kışın üstüne güzel doldurabilecek bir deri mont. Bileklik , gözlük tercih meselesi :)

dekolte giyinmekten hoşlanıyorum ama bu seferde insanları rahatsız ediyorum istemeden galiba :D

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

alt bacağıma göre üst bacağım cok daha kalın haliyle basen kısmıda kalın malesef zor eriyo :)
ne tür bir pantolon tercih etmeliyim?
chino dediler pek hoş durmadı

biraz vücut yapıp hemen tayt gibi tsirtlere saldıranlara anlam veremiyorum. tamam hoş güzel yapmışsın ancak bu kadar dar giyinmenin anlamı ne motive edici bir etkisi mi var yoksa gösteriş mi :)

Genel gozlemlerim sonucu yazdim herhangi bir kisiye dogrudan atifta bulundugum yok gozler uzerinde oldugu icin daha motive edici bir etkisi cogunlukta olabilir

Üstüme göğüs kısmını ve kolları saracak şekilde dar bi tişört, alta siyah pantalon ve spor ayakkabı :)
Bazende gömlek giyerim :D

Kisin ve sonbaharda: ustume oturan bir kazak ve altina siyah-mavi kot pantolon.Sari veya siyah bot yada klasik ve bot karisimi ayakkabilar.(Ustume gomlek ustune V yaka kazak kombinasyonuda olabilir)

Yazin,bahar ve sicak havalarda:Slim fit gomlek veya ustume oturan V yaka tisort,nadiren capri veya sort,genellikle kot pantolon yada keten pantolon.Converse veya reebok tarzi bir ayakkabi :)

~Sport is a passion.~

Ceket arası T-shirt alta cekete uyan kot olmayan pantalon. Ya da iki farklı renkte örneğin sarı ve turkuaz lakosları içi içe geçirip giyme+yanında çok dikkat çekmeyen şapka ve kanvas pantalon.

Kıyafetlerimin %99 u gömlekler hariç V yakadır boyun bölgem uzun olduğu için yakıştırıyorum kendime gerisi normal pembe ve kırmızı pantolon tişört giymem

Spor klasik giyiniyorum. Yarı spor yarı klasik daha modern bir görünüm sağlar.
Gidipte mahalle kekosu gibi dolaşmaya gerek yok. Sivri burun hesabı.

Spor giymeyi severim. İnsanlar arasında farklı olup direk göze seçilmeyi severim. O kadar yapmışız vücut göstermeyek mi :D

Eskiden spor giyinirdim ama eskidendi 4 lu karın Kasım varken şimdi biraz göbek oldu(84cm) çokta değil ama eskisi kadar giyinemiyorum sporu şimdi altı dar üstü bol giyiniyorum 2 ay sonra tekrar spor tarza devam☺☺☺

Spor tarzı kombine tavsiyelerinizi bekliyorum. .

Back
Yukarı