Nasıl Giyinmekten Hoşlanırsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil Giyinmekten Hoslanirsiniz?

• Total voters
    2.239

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Nasıl giyinirsiniz.Yorumlarinizi ve oylarınizi bekliyorum..

genelde spor giyinmeyi severim insanı daha dinç daha iyi gösterdiğinden dolayı

vücudun üst kisminda genellikle dar ve yumusak seyleri tercih ederim altta ise bol biraz hip hop tarzina benzer pantolonlar cok bol olmamak sartiyla (aslinda hip hop dinlemem hayat tarzimda degil) kottan nefret ederim. giymemde zaten. mavi rengi hic sevmiyorum bi kere. giysemde dar olmayacak. klasik seyleri sevmem... fazla göze batan seyleride. siyah en sevdigim renktir. taki yüzük bilege takilan boyuna takilan hic bir seyi sevmem nefret ederim. boynu sikan tshirtleri hic sevmem boyun kismi biraz bol ve acik olacak biraz. spor ayakkabi giyerim. rahat oldugu icin. ama acik renkli ayakkabilardan nefret ederim hep siyah ayakkabi giyerim. kemerden nefret ederim. gereksiz ve kullanissiz. saat takmayi severim.. casio türünden. üstüme oturan icinde rahat ettigim naylon vs gibi sentetik maddeden olmayan her türlü giysiyi severim. giydigim her seyin renk uyumu olmasina özen gösteririm. fazla göze batan renkli seyleri, markali alacali bulacali seyleri ve fazla göze batan sac tarzini hic sevmem. sihirli sözcük: sade ama estetik. saygilar.

not: beyaz olan hic bir seyi sevmem... silah zoruyla belki giyerim :)

Formdaysam ıllakı dar ve kırmızı spor gıyınırım, yok degılsem gobegı saklamak ıcın pantolon dısına bırakılan spor gomlekler
kullanırım, ana fıkır ama ıllakı kırmızı ossun uc lıra fazla ossun :p

Kot pantolon cok severım, bır ara ıs dolayısıyla cıddı ve karızmatk takılmak zorunda hıssettım ve sureklı takım elbıse gıydım
Allaamm hıc cekılmıyor, ama bır yandan da toplumda cok saygı gosterılıyor

wlla yöünü $a$ımı$ bi kot pantolonum bi de slayer t-shirt üm var 4-5 aydır üstümdeler. yakında jiletle kazicaklar :D

Biraz daha outdoor tarzı dediğimiz genelde lafuma,millet gibi markalardan oluşan smart bir tarzım var..Her ortamda rahat olması ve değişken ortamlara da hazır tutması açısından tercihim..

yaş 20 olasıına rağmen ben klasik giyinmeyi tercih ediyorum klasik derken takım yok ha zaten boyum kısa daha da gostik kalamam.hehe... :badgrin:

spor giyiniyorum fakat bazen gömlekde giyiorm ama gömlek giydiğimde her zaman çok rahatsız gelio bana ve her seferinde kendime neden gömlek giydin diye kızıyorum.Sonra yine giyiyorum:)

Spor ve bol olanları tercih ederim .. Hem fazla yagları göstermiyor hemde iri gosteriyor :)

ya nede olsa vucutçuyuz ya sıkı şeyler giyerim böyle vücudun hatlarını gösteren alttada spor komando pantolan tarzı giyerim en iyi bodyci giyimi spordur kilolalu olan arkadaşlarda bol tercih ediyor giymeyi

ben de spor giyinmeyi sevenlerdenim üstüme v yaka yada yuvarlak yaka giriyinirim en çok sevidiğim ise belden dar muscle fit kesim gömlek ve alta bi kot pantalon

Üstte omuzlardan ve göğüsten hafif oturan ama bel kısmı falan normal bi bodymsi (fazla dar,üste oturan bodyleri sevmiyorum,itici geliyolar) alta da hafif düşük bel bi kot.Yazın giyim tarzım böyledir genelde,arasıra capri giyerim tabi pantolon yerine.

dar, vucudumu sıkan türden şeyler giymekten hoşlanmam. genel de t -short ve kot pantolon giyerim. t-shortlar L yada XL oluyor ama çoğunun kolları sıkıyor. benim de hoşlanmadığım şey kolları sıkan t-shortlar giymek. geçensen LCW den bir sürü t-short aldım bu sene 1-2 sini ancak giyiyorum. çoğunun kolları sıkıyor. o zaman hep kendime odaklanıyorum. acaba kollar nasıl duruyor, yoksa incemi görünüyor, yolda-kaldırımda hep kafa dükkan camekanlarına doğru bakıyor. görende camekan baktığımı sanır ama benim gözüm camlardaki ben de...o yüzden geniş ve sıkmayan şeyler giyince daha rahatım. omuzlar falan doldurduğundan t-shortları birşeyler yaptığımız belli oluyor yani....

T-shirt, genelde siyah, no fear veya crazy..
Pantolon quiksilver'ın geniş rahat pantolonları oluyor onları severim,.. Kot da giyerim, ve tabiikide altına olmazsa olmaz converse'ler.. Belirli bir tarza girmiyor sanırım.. Güneşli havalarda gözlük takarım, headbanger, gothic tarzda bi giyim hoşuma gider dışardan baktığımda ama ben belirli kalıplara sığamadığım için canım ne isterse onu giyerim..

Back
Yukarı