Reddie
Üye
- Animal Pak reklamları sadece görüntü de güzel, o kadar karanlık bir salon uyuşturucu etkisi yapabilir.
Buna ben de katiliyorum, adam obez olacakken kazara body isine girmis hayati direk eve kapanmis obez insan hayati cunku ...
- Animal Pak reklamları sadece görüntü de güzel, o kadar karanlık bir salon uyuşturucu etkisi yapabilir.
-Çok güzel bir salon olmuş schwarz...epeyce para harcamışsın. ancak kara geçebilmek için bu salonu açacağın yeri iyi seçmen gerek. birkaç ay ,içinde kapatabilirsin.. Çünkü müşteri çeşitin çok az;fitnessçılar yok,bayanlar yok,brad pitt severler yok...Benim hayalim kendi salonumu açıp bu lanet özel sektörden kurtulmak.
- Hayalimdeki salon dışarıdan bakıldığında bir kale görünümüne sahip müstakil bir mekan olmalı.
- İçerisi geniş ve yüksek ve bol ışık alan cinsten olmalı. Animal Pak reklamları sadece görüntü de güzel, o kadar karanlık bir salon uyuşturucu etkisi yapabilir.
- Klima+havalandırma kesinlikle şart.
- Üyelerin ırzına geçme hedefli olmayan uygun fiyatlı bir protein bar..
- Gün içinde ve haftasonları çalışacak ortalama sporcular için klasik dıptıs club müzikleri, geceleri ortama akan prolar içinse hardcore ve heavy metal tarzı ağır abi şarkıları içeren sağlam bir playlist ve canavar müzik sistemi.
- Mekandaki incline sehpası sayısı kesinlikle koşu bandından fazla olacaktır ayrıca. Malum bu salon kızlar için değil..
- Dorian'ın salonundakine benzer metal işlenmiş zemin ağırlık atmak için uygun olacaktır.
- Salonda güç egzersizleri kesinlikle teşvik edilecek, vücut geliştirmenin vücuda implant gibi kas eklemek olmadığı gösterilecektir.
- Artislik için bağıranlar salonda barındırılmayacaktır.
- Müessesede Brad Pitt tipi vücut yapmak yasaktır, talep edenler dumbell marifetiyle hizaya getirilir. (Bu da benim fantazim)
-Çok güzel bir salon olmuş schwarz...epeyce para harcamışsın. ancak kara geçebilmek için bu salonu açacağın yeri iyi seçmen gerek. birkaç ay ,içinde kapatabilirsin.. Çünkü müşteri çeşitin çok az;fitnessçılar yok,bayanlar yok,brad pitt severler yok...
Schwarz açılışı ne zaman yapıyoruz ortak?
Zira böyle bir salona 1 tane hoca az gelir
Artı olarak senin yazdıklarına bir ek yapayım, seni tanıdığım için aynı fikirde olduğuna eminim.
- Salonda steroid odası olmayacak..!![]()
elinizden daha iyisi şimdilik gelmiyorsa olaya iyi tarafından bakarsanız kendinizi motive bile edebilirsiniz..
bende 1.5 senedir çalıştığım salonu bıraktım..yeni salona geçtim..kick bokscular ağırlıkta..ağırlıklarda rakam yazmıyo..benchler ve makineler el yapımı..makinelerdeki ağırlıklar bize yetmiyor..bu yüzden ek olarak dumbbell falan takıyoruz makinelere
olaya iyi yönünden bakalım..
*öncelikle kickbokscular 100 kilo üzeri bench yapan adamı salonda hiç görmemişler ve ilgi oldağı oluyorsunuz..
*hareketleri doğru ve istekli yapmıyorlar..sizin hırsınızı ve çalışırken çıkardığınız böğürmeleri, hırıltıları gördükçe bu işin ciddiyetini ve sevilerek yapılabileceğini anlıyorlar..
*body yaparakta şırıl şırıl terlendiğini görüyorlar..
*barlar şimdiye kadar bu kadar ağırlık çekmemiş..
*kancalar kırılmaya başladı makinelerde ağırlıkları artırınca dumbbellarla..
*müziği sonuna kadar açmalarını işime yaradı zira partnerimle anlaşılmaz bir biçimde come on..lets go..gibi böğürmeleri rahatlıkla yapabiliyoruz..salon tam old school dedikleri tarzda.
boydci herşeyden motivasyon çıkarır![]()
ben genelde akşam 10 gibi yapıyorum antremanlarımı kimse olmuyor salonun keyfini çıkarıyorum
hayalimde ise evin altındaki bodrum katta tam teşekküllü sadece bana ait bi salon
Çok yaratıcısınhayalımdeki salon son teknoloji olmasını isterdim mesela bench presse ağırlığı elimizle takmıyıcaz örneğin 60 kg ilemi yapcaz tuşlar olcak 60 yazcak tık die kgler kendılıgınden koncaksonra tuttuğumuz demir bizim gücümüzü ölçücek yardımı o kendı edicek kendiliğinden biraz havaya kalkıcak arkadan baskasının demiri yukarıya çekmesine gerek kalmıyıcak yanı
çok fantastik oldu![]()
hayalımdeki salon son teknoloji olmasını isterdim mesela bench presse ağırlığı elimizle takmıyıcaz örneğin 60 kg ilemi yapcaz tuşlar olcak 60 yazcak tık die kgler kendılıgınden koncaksonra tuttuğumuz demir bizim gücümüzü ölçücek yardımı o kendı edicek kendiliğinden biraz havaya kalkıcak arkadan baskasının demiri yukarıya çekmesine gerek kalmıyıcak yanı
çok fantastik oldu![]()