2007 germany yazıyordu resimleri andıgım adreste.
nasser her zaman iyiydi...benm anlamadııgm neden birden yarışmalardan çekildi...gerçekten cok geniş bir adam..hatta benim olympia da gördügüm en geniş adam diyebilirim....internetten 2007 ye ait bir resmini buldum, hala cok iyi..katılsa, yine cok iyi işler cıkaracagına inanıyorum bu vücutla...2007 nasser el sonbaty;
![]()
Mr Olympia katılıp synthol kullanmayan var mı?şu hayattan öğrendiğim şeylerden biride insan ne kadar bilgi sahibide olsa işte iyi okullar bitirsede yabancı dilde öğrensede genel kültürü yüksekte olsa hata yapabiliyor ama az ama çok bu adamda maalesef Synthol kullanarak büyük bir hata yapmış herşeye rağmen iyi bir sporcu olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Mr Olympia katılıp synthol kullanmayan yok hepsinin kalf ve arka omuzlarında azda olsa varflex wheeler, kevin levrone, markus rühl,nasser el sonbaty,milos sarcev benim bildiklerim.. kevin levrone'yi duyunca bende sasirmistim ama omuzlarinda synthol varmis zamaninda..
Mr Olympia katılıp synthol kullanmayan yok hepsinin kalf ve arka omuzlarında azda olsa var
...sıradan bir insan gibi yaşayıp 70-80 yaşını görmektense iyi işler başarıp daha az yaşamayı göze alan kişilerdendi...