dostum bence saf creatine oldugu sürece hepsi ayni hatta birsey dicem ben almanyadayim burda rossman diye bir market var. Türkiyede de acilmis duydugum kadariyla, hic alakasi olmadigi halde ordan aldim normalde bodyshop'lari var onlardan alirim. teredütteydim, bir gazla aldim diye ama acayip verim sagladim ben de sasirdim. kilo sorunu olanlar bence kesin kullansinlar hem kilo aldirir hem güc verir ama siniri bilin. fazlasi karacigeri yorar. bir de idrar olayi fena. uykusunu kaciriyor. yani gec saatte antreman yapanlarin isi zor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:59 ----------
benim bildigim bütün sporcular sadece vücucular degil. atletler filan bile hep idmandan önce aliyorlar. idmandan sonra almak nasil bir fayda getirir ? idmandan sonra potein tozu ve glutamine almak daha faydali degilmidir? bir de bence hergün almayin arkadaslar sadece idman günleri alin cünkü karacigere fazlasinin zararinin oldugunu duymustum. hatta birsey söylicem ben de asiri tükürme olayi baslamisti simdi birakali azaldi. creatine ile alakalimidir bilemiyorum. bir kere daha baska bir basliga bunu demistim de beni afaroz etmislerdi baska kullanicilar, siga ictigimi iddaa etmislerdi

sigara icmiyorum hayatimda da agzima sürmedim