Ne olduğundan emin değilim bir bakar mısınız '

Öncelikle yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum ilk 45 gün fazlasıyla geliştim ve koltuk altımın biraz üstünde tuhaf derecede yırtık veyahut kas zedelenmesi tarzında bir şey oldu hiç bir şekilde ağrı sızı yok fakat görüntü olarak hep böyle mi kalıcak ne yapılabilir emin değilim bilen arkadaşlarımız var ise yardım edebilir mi .
IMG_20170910_191807.jpg IMG_20170910_191813.jpg IMG_20170910_191730.jpg
Pazum başladığımda 29 du sonrasında ilk ay 33.5 oldu acaba onla bir alakası olabilir mi, ürün olarak weider premium whey protein kullanıyorum.Beslenmemde gayet dengeli ve düzenli nerde yanlış yapıyorum acaba abiler :D

Kardeşim öncelikle sporda olup olmadığına emin misin belki başka bir sebeptende o yaralar oluşmuştur. Burdan ne desek te sana yalan olur bi doktora görün bence.

Ani büyüdüğün için deri çatlakları çok normal herkeste yapmasada bazı kişilerin derileri hassass yapabiliyor zamanla bunlar artabilir solaryum en iyi çözüm beyaz tende kötü duruyor çünkü kaybedebileniede denk gelmedim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim ben detaylı bir araştırma yaptım , dediğiniz gibi deri çatlağı - deri yırtığı deniliyormuş hassas deriye sahip olan insanlarda derinin gerilmesi ile gerçekleşiyormuş , fitness yapan insanlarda bu gayet normal bir şey olarak görülüyormuş . Tedavisine gelirsek öyle bir şey sanırsam yok salon hocam ömür boyu bunları taşıycağımı söyledi :D

1 haftalık tatile çık plaja güneşlen beyaz tenli insanlarda deri çatlakları çok oluyor. Bende de oluyordu deri çatlakları Antalya'da olduğum için haftasonları plajda güneşlendim ve kendi kendine düzeldi.

Back
Yukarı