NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM.

Arkadaşlar ben kilo vermek için salona yazıldım. Boy 176 kilo şuan 88. Hoca aç karnına kardiyo için salona gelin dedi daha sonra ağırlık yapacağız dedi. Ben sabah aç karnına gitsem kardiyoyu yaptıktan sonra yemeğimi yesem 2 saat dinlendikten sonra ağırlık için gitsem daha mi verimli olur yoksa direk kardiyodan sonra aç karnına mı ağırlık antrenmanı yapmalıyım ?

Sabah kardiyo akşam ise ağırlık antrenmanı yapabilirsin.Aç karna yapılan sabah kardiyosunun üstüne yapacağın ağırlık antrenmanından bir verim alamazsın.

Şimdi programı güncelledim.
SAbah saat 10 da kardiyo yapıyorum aç karnına. kardiyodan 15 dk önce şekersiz acı kahve içiyorum kafein alıp terlemek için.
Daha sonra eve gelip dinlenip yemek yiyip saat 3 gibi ağırlık için gidiyorum. Nasıl ?

Şimdi programı güncelledim.
SAbah saat 10 da kardiyo yapıyorum aç karnına. kardiyodan 15 dk önce şekersiz acı kahve içiyorum kafein alıp terlemek için.
Daha sonra eve gelip dinlenip yemek yiyip saat 3 gibi ağırlık için gidiyorum. Nasıl ?
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama maksimum performans için 2 öğün yapıp 5-6 civarlarında spora gidebilirsin.

Back
Yukarı