Ne yapmalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gorfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gorfo

Üye
Merhaba
Ben 4 aydır bodybuilding yapıyorum. Ve sayısız antrenman programı denedim. hangi programı uygulayacağım konusunda bir türlü karar veremiyorum . Yardımcı olabilir miziniz?

İşe herhangi bir programı en azından 3 ay düzenli yapmadan değiştirmemek ile başlamalısın. 2 hafta a programı, 20 gün b programı ile olmaz. Sürekli program değiştirip kasları şaşırt diyenlere kulak asma. İlla şaşırtma yapacaksan bunu ağırlık arttırarak, artmadığı yerde tekrar sayısını arttırarak yap. Program istersen forumda birbirinden farklı belki yüz tane kullanılıp fayda görülmüş program bulabilirsin. İyi araştırmalar.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece 4 ayda sayısız program denemiş olman ilk günden beri yanlış yaptıgın anlamına gelir ki şu an yeni program aradıgın gibi. Hangi salona gidiyorsan orada bir hocana güven ver dediği her şeyi yap başka kimseye de sorma. 1 sene sonra hiç bir sonuç alamazsan hocana git hesap sor bu işle 100 kişiye sormakla 100 program denemekle olmaz dostum. Yada beğendim bir personal trainer hizmeti vereen antrenör bulacaksın paran varsa.

Back
Yukarı