Ne Yapmam Lazım Lütfen Yardım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NYRRJP.jpg

PvZZAN.jpg

lB66Db.jpg

Bo55nv.jpg

Merhaba abilerim forumda yeniyim ve baya acemiyim ,bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Yaşım 18
Boy :177
Kilo:78-80 arası
1 aydır amatorce fitnessa başladım yeni yeni hareketlerin nasıl yapıldığını öğrenmeye başladım.
Öncelikle sorum :
Bende jinekomasti belirtisi var mı sizce ?
Çok korkuyorum o göğüsteki yağlar erimez diye.
Salondakilerle konuşuyorum göğüste yağ iyi bişey hacim kazandırırsın bişey olmaz diyorlar ama pek inanmıyorum.
Ne yapmam lazım yeni bir program hazırladım kendime 3 gün ağırlık 1 gün kardio çalışcam
kardiyoyla yağlarımı eritebilir miyim?
Fit bir vücuda düzgün antreman ve kardioyla kavuşabilirmiyim?
Aslında göğüsteki yağlar kas gibi duruyo tişört felan giyince felan ama yinede kötü ..
Önerilerinize tavsiyelerinize açığım .
Kardeşinize yorumu eksik etmeyin.
Bol şans herkese.

Jinekomasti değil bencede. Sadece vücuttaki yağların dağılımı o şekilde olmuş gibi :) İstedikten sonra her türlü eritirsin ama tabiki sadece antreman değil beslenmenede dikkat ettikten sonra .

Göğüslerinin vahim bir durumda olduğunu düşünmüyorum tam tersine hafiften kendini belli etmeye başlamış . Göğüsün hacimlendikçe ve kardiyo ile diyetini disiplinli bir şekilde yürüttüğün sürece oradaki yağların erimemesi için hiçbir sebep yok . Ancak yağ yakımı için önceliğin kardiyo değil Beslenme ve antrenman olmalı. Düzgün beslenmedikten sonra kardiyonun sana getirisi minimum seviyede olacaktir

Göğüslerinin vahim bir durumda olduğunu düşünmüyorum tam tersine hafiften kendini belli etmeye başlamış . Göğüsün hacimlendikçe ve kardiyo ile diyetini disiplinli bir şekilde yürüttüğün sürece oradaki yağların erimemesi için hiçbir sebep yok . Ancak yağ yakımı için önceliğin kardiyo değil Beslenme ve antrenman olmalı. Düzgün beslenmedikten sonra kardiyonun sana getirisi minimum seviyede olacaktir

İyi bir diyet ,kardiyoyla ve ağırlık çalışmalarıyla fit bir vücudu kavuşabilecekmiyim sence abi ?
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim .
Before-After yapacam inşallah ileriki zamanlarda :)[DOUBLEPOST=1409476555][/DOUBLEPOST]
Aynen arkadaşlara katılıyorum jinekomasti filan yok. Düzgün bi çalışmayla bence güzel bi vücut çıkarırsın vücudun çok müsait duruyor yani.
Bazen göğüs ucu büyüyor felan sıcaklarda birde yağ olunca jinekomasti aklıma geldi ilk.
Yorumun için Teşekkür ederim abi.[DOUBLEPOST=1409476585][/DOUBLEPOST]
Kardeş sende jinekomasti felan yok google yaz senin goguslerler jinekomastinin alakasi yok

Discovery Elite cihazımdan gönderildi
Abi sağolasın biraz içim rahatladı.[DOUBLEPOST=1409476623][/DOUBLEPOST]
Merhaba, bana jinekomasti gibi gelmedi, biraz çalışmayla toparlayıp daha iyi bir hale getirirsin eminim:)
Yukarıda mesajda dediğim gibi abi göğüs ucları sıcakta büyüyordu felan şüphelenmiştim .
Teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1409476653][/DOUBLEPOST]
Göğüsü yağlı olan herkes Jinekomasti değildir Google görsellerden bakarsanız demek istediğim şeyi anlarsınız. :)
Teşekkür ederim abi :)[DOUBLEPOST=1409476673][/DOUBLEPOST]
Jinekomasti değil bencede. Sadece vücuttaki yağların dağılımı o şekilde olmuş gibi :) İstedikten sonra her türlü eritirsin ama tabiki sadece antreman değil beslenmenede dikkat ettikten sonra .
Dikkat etcem abi inşallah . :) Teşekkürler.

Fit bir vücuda kavuşabilmek bu sporun en kolay yanlarından biridir . Önemli olan Fit liği bozmadan hacimlenebilmektir o yüzden ulaşmaya çalıştığın şey çok zor bir şey asla değil ki öyle aşırı yağlı bir yapın da yok . Kısacası 4-5 ay içinde bile gözle görülür bir fark olacağını düşünüyorum

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı