Ne Yapmam Lazım

4 ay once kaza gecirmiştim ve 3 ay kadar spora ara vermistim bugun itibari ile toplam olarak 13 aydir vg yapiyorum. 4 ay once 75 kilo %16 yag orani varken başlar başlamaz bulk yapma karari aldim ve şuan 93 kilo %18.5 yağ oranım var. Baya bi hacim aldim ama belimde de gozle gorulur bi yağlanma oldu tabiki sizce bundan sonra ne yapmam lazim kilo almaya devam mi yağ yakimina baslamam mi lazim yaza kadar
boy 181 yaş 17 endo-mezo tip vücudum var
Squat 1rm 4 ay önce 80 kg şimdi 125 kg
BP 1rm 4 ay önce 70 kg şimdi 85 kg
OHP 1rm 4 ay önce 45 kg şimdi 60 kg
Deadlift 1rm 4 ay önce 80 kg şimdi 140 kg

Çok iyi kaldırdığın ağırlıklar artmş definasyona başlayabilirsin yağ oranın arttı zaten

kardesim iki şey sormak istiyorum ;
birincisi ne zamandır spor yapıyorsun? Çünkü ağırlıkların çok iyi bence yeni başlamış biri 4 ayda okadar kiloyu kaldıramaz heralde:)
ikinciside bulk yaparken kalori saydınmı? Bende bulk yapmak istiyorum 3000 kalori yeterim acaba yeni başladım spora 2 ayım çöpe gitti büyük ihtimal çünkü hiç kilo almadım.Kilo almayı düşünüyorum clean bulk olarak.

kardesim iki şey sormak istiyorum ;
birincisi ne zamandır spor yapıyorsun? Çünkü ağırlıkların çok iyi bence yeni başlamış biri 4 ayda okadar kiloyu kaldıramaz heralde:)
ikinciside bulk yaparken kalori saydınmı? Bende bulk yapmak istiyorum 3000 kalori yeterim acaba yeni başladım spora 2 ayım çöpe gitti büyük ihtimal çünkü hiç kilo almadım.Kilo almayı düşünüyorum clean bulk olarak.
9 ay yaptim araliksiz sonra kaza gecirdim 3 ay ara verdim 4 aydir devam ediyorum
2. Soruya gelirsek kalorilerimi sayiyorum gunluk 3500 kalori civari aliyorum bu bazen 4000 lerede cikiyor haftada 1 cheat meal yapiyorum

9 ay yaptim araliksiz sonra kaza gecirdim 3 ay ara verdim 4 aydir devam ediyorum
2. Soruya gelirsek kalorilerimi sayiyorum gunluk 3500 kalori civari aliyorum bu bazen 4000 lerede cikiyor haftada 1 cheat meal yapiyorum
Valla benim hedef vücüdun görüntüsünden çok bench ve squatta o kilolara ulaşmak :D Baslangıçta kaç basıyordun bench press ve squat ?

Valla benim hedef vücüdun görüntüsünden çok bench ve squatta o kilolara ulaşmak :D Baslangıçta kaç basıyordun bench press ve squat ?
spora başlarken 1rm squat 60 kg
1rm bench press 45 kg
1rm deadlift 60 kg
1rm ohp 30 kg
değerler bunlardır spora 2016 eylülde başladım 3 ay ara verdim el bileğim kırıldı 1 ayda yaz tatili derken ara vermiştim şuan 4 veya 4.5 aydır tam gaz devam ediyorum

spora başlarken 1rm squat 60 kg
1rm bench press 45 kg
1rm deadlift 60 kg
1rm ohp 30 kg
değerler bunlardır spora 2016 eylülde başladım 3 ay ara verdim el bileğim kırıldı 1 ayda yaz tatili derken ara vermiştim şuan 4 veya 4.5 aydır tam gaz devam ediyorum
valla demekki ben çok güçsüzüm.Benchte yeni başladığında 45 basmak çok iyimiş ben şuan 10-10 takabiliyorum 20 yani max :) birde ilk basladığında antrenman olarak kaç kiloyla çalışıyordun bench press de ?

valla demekki ben çok güçsüzüm.Benchte yeni başladığında 45 basmak çok iyimiş ben şuan 10-10 takabiliyorum 20 yani max :) birde ilk basladığında antrenman olarak kaç kiloyla çalışıyordun bench press de ?
3x8 30 kg yapiyodum bar tam olimpikti 5 5 takıyodum bende. Bu arada verdigim değerler barın kilosu alınarak yapılmıstır. Her salonda tam olimpik bar(20kg) bulunmuyor. Sizinkide eğer tam olimpikse 40 kg basmış oluyorsunuz.

Back
Yukarı