4 ay salon geçmişim oldu. Ekonomik durumum kötüleşince ve oradaki bir kaç kişiyle tartışınca ayrıldım salondan. Bütün salonlar demiyorum ama salonların birçoğu ilgisiz gerçekten.Mesela ben gittim,hoca kiloma boyuma baktı,program verdi 1 ay uygula dedi.1 ay geçti,hiç ölçümü filan almadan 1 ay daha devam et bu programa dedi. 3.aya kadar geldim 3 ayda hiç gelişemedim,gelişemedim derken antrenman sonralarında kaslarımda kan bile toplanmıyordu o derece kötü bir program vermişti adam.Birde bana 3.ayda protein tozu,yağ yakıcı,glutamine satmaya çalıştı. Kabul etmedim.
Birde vücudu gerçekten gelişmiş olupta diğerlerini küçümseyen insanlar var.Mesela 3 yıllık adam vardı bir tane.Yeni başlayanların yanından geçerken sırıtyordu,dalga filan geçiyordu.Birgün dayanamadım sıkıştırdım bunu köşeye.İnanır mısınız o devasa cüsseli adam benim yanımda süt dökmüş kediye döndü,özür dilerim filan dedi

sonra bu gitmiş hocaya şikayet etmiş,hoca yanıma geldi bir ton nasihat,işte burası kavga salonu değil filan dedi.Haksız yere yargıladı beni.Sinirim iyice arttı ayrıldım bende.
Ekonomik durumumda kötüleşince bıraktım,evde kendime küçük bir yer ayırdım.Bench sehpası,düz bar,EZ bar,ağırlık dökümleri,göğüs yayı,dambıll filan aldım. Mükemmel oldu
Şimdi okullar açılınca 4-5 ay besyo fitness salonunda takılıcam arkadaşlarla.Çok güzel oluyorr,arkadaşlar olunca tatlı bir rekabette oluyor,insanı dahada motive ediyor.Daha sonra bahar aylarına doğru durumum düzelirse salona yazılıcam tekrardan ama daha modern ve ilgililenilen bir salona