Tricepshasan
Üye
1.5 yıldır fitness ile uğraşıyorum.Çalıştığım bölgeleri hissedemiyorum.Örneğin;Makinede butterfly yaparken sol omzum daha havada kalıyor istemsizce ve sol omzum acıyor hissetmiyorum.Aynada bakarken farkettim ki barfiks çekerken bile yamuluyor vücudum.Normalde 10 tane zorlayarak çekiyosam 4 den sonra falan yamuluyorum bildiğiniz tepede ve sol omzum acımaya başlıyor.Diyebilirsiniz 1.5 yıl oldu yeni mi farkediyorsun düzeltemedin mi?Evet haklısınız aslında ama antremanda hissetmesem de az da olsa bi pump verdiği için ve gelişimim az da olsa devam ettiği için umarsamadım.Ya gelişiyorum işte yanlış olsa gelişmem diye devam ettim hep.Ama sonra farkettim ki yaptığım antremanlardan zevk alamıyorum.Her antremanda omzum acıyor ve çalıştığım bölgeyi ya hissedemiyor ya da çok az hissediyordum ve ve belkide çok daha az geliştim.Sizce ne yapmalıyım?Araştırdım ve düşündüm ki her bölgeyi tek dumbell ile çalıştırıp eşitsizlikliği giderebilir miyim?Sol tarafıma doğru formu oturtabilir miyim?Ya da başka çözüm var mıdır?
NOT!!!!!:Ağırlığı düşür, doktora git, ve dumbell ile yap gibi öneriler işe yaramıyor.Çift dumbell ile çalışırken sol tarafım dengesiz ve değişik kalkıyor omzuma gidiyor herşey.2 farkı doktordan röntgen ve mr çektirdim sorun çıkmadı.Düşük ağırlık ile çalışsam da farketmedi.Ağırlık ile alakalı bir durum yok.Ve son olarakta arkadan bakıldığında sağ omzum soldan daha yüksek duruyor.Ama doktora gidip röntgen çektirdiğimde skolyoz vs çıkmadı.[DOUBLEPOST=1520246157][/DOUBLEPOST]Ve bilmiyorum belki yorum yapmak açısından faydalı olabilir.Sağ kolum 39.5 falanken sol 37. maks 38 falandır soğukken
NOT!!!!!:Ağırlığı düşür, doktora git, ve dumbell ile yap gibi öneriler işe yaramıyor.Çift dumbell ile çalışırken sol tarafım dengesiz ve değişik kalkıyor omzuma gidiyor herşey.2 farkı doktordan röntgen ve mr çektirdim sorun çıkmadı.Düşük ağırlık ile çalışsam da farketmedi.Ağırlık ile alakalı bir durum yok.Ve son olarakta arkadan bakıldığında sağ omzum soldan daha yüksek duruyor.Ama doktora gidip röntgen çektirdiğimde skolyoz vs çıkmadı.[DOUBLEPOST=1520246157][/DOUBLEPOST]Ve bilmiyorum belki yorum yapmak açısından faydalı olabilir.Sağ kolum 39.5 falanken sol 37. maks 38 falandır soğukken