Düzenli sporla neler düzeliyor sendeki sıkıntı değil. Hiç bilmeyen biri 1 ayda rahat kapıyor genelde hareketleri sende 2-3 ay olabilir eski alışkanlıklığı unutma süreci de var çünkü. Şöyle birşey dene 1 ay eline ağırlık alma kardiyo vs yap. Sonrasında sanki hiç salona girmemiş gibi çalışmaya başla. Bunu şuradan çıkardım, beslenmede 3 hafta şeker yemeyince vücut onu unutuyor ve istemiyor belki bu konuda da benzer bir tepki verebilir. Onun dışında etrafındakilere sor sürekli formunu. Arada video çektirip izle internetteki kaynaklar ile karşılaştır. İlla tıbbi bir sorun olduğunu düşünüyorsan önce doktora git kendini rahatlat
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gön.Bende bırakmayı düşündüm.Sonra dedim ki hem nerdeyse 2 yılım boşa gitti

hem de sonuçta böyle alışmışım tekrar başlasam bile alışkanlığımı tekrarlarım yeniden diye ve artık zaman kaybetmek istemiyorum.Beni endişelendiren şuydu:Baskın tarafım sağ tarafım.Acaba sol tarafımı olması gerektiğinden daha mı kötü kullanıyorum diye düşünüyorum.Artık çoğu günlük işimi sol tarafımla yapıyorum.Ve şöyle bir şey var.Diyelim ki omuz press yapıyorum sol tarafım dambılı olması gerektiği gibi değilde böyle zigzag yaparak kaldırıyor titriyo gibi hatta dimdik kaldıramıyor.İşte burda acaba fizik tedavi gerektiren bir durum var mı diye merak ettim.Yoksa sadece yanlış alıştığım için mi.Sizce aldığım karar mantıklı mı?Yani normal antreman yapmayacağım düzelesiye kadar.Sadece doğru formu oturtmak için 10 kg dan ağır çalışmayı düşünmüyorum.Beslenmeme dikkat etsem formumdan düşer miyim?Cevaplarınız için teşekkürler.Not:Omzumdan boynumdan mr röntgen çekildi bir şey çıkmadı.