Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yaşında 1.73 boyunda ve 78 kilo bir bayanım. Tecrübelerinizden faydalanmak, tavsiye almak için üye oldum az önce. Daha evvel 5 ayda 87 kilodan, 65 kiloya kadar düştüm, fakat geri aldım bir kısmını. 5 senedir Tiyatro eğitimi alıyorum ve oyunculuk yapıyorum. Maalesef acil bir şekilde zayıflamam gerekiyor. Hedefim 57-58 kilo olup, sonra da sadece sıkılaşmaya yönelik çalışmak. Çok kaslı bayanları beğenmiyorum. Daha önce uzun süre sporla da uğraşmadım ne yazık ki. bir kaç ay düzenli olarak koşma tecrübelerim oldu.
Şuanda üniversite öğrencisiyim ve 1 haftadır okulun fitness salonuna gidiyorum. Salondaki hoca haftanın 4 günü yarım saat spor yap, sonra 50 dakikaya kadar çıkartırız diyor. Fakat bu beni tatmin etmiyor tabii ki. Biraz hızlı ve verimli çalışmam lazım. Siz ne önerirsiniz?
Açıkçası daha evvel düzenli spor yapmadığım için ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım bilemiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ve çok azimliyim. İlk hedefim 20 kilo vermek, sonrasında her gün(ya da ne kadar gerekiyorsa) düzenli spor yapmak... Bunun sağlıklı hayat için bir gereklilik olduğunun bilincindeyim...
Şimdiden çok teşekkürler... Bu telaşlı, azimli insana yardım edin
Şuanda üniversite öğrencisiyim ve 1 haftadır okulun fitness salonuna gidiyorum. Salondaki hoca haftanın 4 günü yarım saat spor yap, sonra 50 dakikaya kadar çıkartırız diyor. Fakat bu beni tatmin etmiyor tabii ki. Biraz hızlı ve verimli çalışmam lazım. Siz ne önerirsiniz?
Açıkçası daha evvel düzenli spor yapmadığım için ne yapmalıyım, nerden başlamalıyım bilemiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ve çok azimliyim. İlk hedefim 20 kilo vermek, sonrasında her gün(ya da ne kadar gerekiyorsa) düzenli spor yapmak... Bunun sağlıklı hayat için bir gereklilik olduğunun bilincindeyim...
Şimdiden çok teşekkürler... Bu telaşlı, azimli insana yardım edin