"Nescafe Green Blend" Yeşil kahve.

Selamlar, geçen gün migrosta gezerken bu ürünü gördüm fiyatı tahminen 13-16 tl arasındaydı ürün içeriği oldukça zengindi. Diyet dönemi için oldukça etkili olabilir diye düşündüm içeriğinde 100g için 30.6g lif vardı sanırım ve bu yeşil çaydan oldukça fazla gibi göründü bana. Sizler ne dersiniz sadece para tuzağı mı yoksa işe yarar mı?

Nescafe+Green+Blend.jpg

Bir açıklama dedi:
NESCAFÉ’nin kısa süre önce satışa sunduğu, yeşil kahve çekirdeklerinin etkisiyle diğer kahvelere oranla daha fazla antioksidan içeren NESCAFÉ Greenblend, içerdiği prebiyotikler sayesinde bağışıklık sistemini düzenleyen probiyotik bakterilerin bağırsaktaki gelişimini ve yaşamını destekleyen NESCAFÉ Lif-Aktif ve içeriğindeki siyah üzüm çekirdeği ekstraktı sayesinde cildin bağ dokusunu kuvvetlendirmeye yardımcı olan ve E vitamini içeren NESCAFÉ Vita-Lift’in sağlık üzerine faydalarından bahsetti. Her gün orta düzeyde (3-5 fincan) kahve tüketimi ile doğal yollarla cildi sağlıklı tutmanın mümkün olduğunu belirten Durukan; “Hem bedenimizin doğal işleyişi sırasında, hem de çevre kirliliği, sigara dumanı gibi çevresel etkiler sonucunda oluşan ve hücrelerimize zarar veren serbest radikaller kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi kronik hastalıklara sebebiyet vermesinin yanı sıra yaşlanma etkilerini de hızlandırır. 30’lu yaşlarda başlayan bu etki 40´lı yaşlarda artarak ilerler ve 50´li yaşlardan itibaren çoğalarak farkedilen bir yaşlanmaya ve pek çok hastalığın ortaya çıkmasına neden olur. Dolayısı ile güçlü bir antioksidan sisteme sahip olmak, oksijene dayalı bir yaşamda en temel gereksinimdir. Antioksidan özellik gösteren bileşikler bir çok sebze, meyve veya yemişte doğal olarak bulunur. Kahve de içeriğindeki yüksek polifenol oranıyla doğal antioksidan kaynaklarından biridir. Üstelik kahve çekirdekleri kavrulsa da bu özelliğini yitirmez. Dolayısıyla, modern yaşam koşullarında kahve, günlük beslenmemizde önemli bir antioksidan kaynağıdır. Kahvenin bir diğer önemli antioksidan özelliği ise sadece kendi içerisindeki antioksidanların vücut üzerine olumlu etkisi değil, aynı zamanda vücudun kendi savunma sistemlerini de harekete geçirerek çift taraflı antioksidan savunmayı sağlamasıdır.” diye konuştu.

Son düzenleme:
Ben antioksidan içerdiği için işe yarayabileceğini düşünüyorum.Bu yüzden fellik fellik heryerde aradım ama bulamadım henüz.İstanbul Avrupa yakasında nerde bulabilirim?Bana da yardım ederseniz sevinirim :)

Ürünü alıp deneme fırsatım oldu ama tadı o kadar agırkı sade zor içiliyor kokusuda çok farklı içerken az süt katıp içiyorum öyle daha güzel oluyor..

Kahve içecekseniz çözünebilir kahve yerine filtre kahve ya da Türk kahvesi tüketmeye gayret edin derim.

Kafein için tüketecekseniz yeşil çay daha iyi bir seçim olur. Bağırsakları için de oldukça yararlı.

Konu genel olarak kahve olmasa da, benim de bir sorum var.

Kafeinsiz filtre kahve ariyorum. Jacobs'tan baska bildiginiz, gördügünüz veya kullandiginiz markalar var mi?

Kahve içecekseniz çözünebilir kahve yerine filtre kahve ya da Türk kahvesi tüketmeye gayret edin derim.

Kafein için tüketecekseniz yeşil çay daha iyi bir seçim olur. Bağırsakları için de oldukça yararlı.

Tchibo ya filan bir bakın derim ben; kahvesi çok kaliteli değil ama kafeinsiz filtre kahvesi olabilir. Filtre kahve kültürü bizim ülkede yok malesef, Türk kahvesi var onun yerine.

Back
Yukarı