Nescafe Xpress

Evet soğuk kahvemiz 250ml içinde 150 gram kafein bulunuyor gerçekten bugün denedim ve performansımda artış gözlemledim fiyatı 2,89 a101'den aldım ama etkili geldi denemeniz tavsiye :)

Besin Değerleri Her Kutuda
127 kalori
3 gr yağ
20 gr karbonhidrat
3,8 protein

Tadıda nefis ;)

Bi tanede resim ben black roast olanı içtim :)

nescafe_express1.jpg

150 gr kafein konusunda eminmisin bi yanlislik olmasin ? 150 gr kafein ne demek :D o karbonun tamamina yakını şeker zaten bulkta icilebilir bazi gunler

150 gr kafein olayında bi yanlışlık var sanki dostum biraz abartı gibi :) Kışın bulk dönemlerinde içecek olarak Café Choco vazgeçilmezimdir muzla vs. ile çok güzel gidiyor yağlanmak yada kilo almak isteyen kişiler için güzel ürün ama maksat define olmaksa uzak durmak lazım

150mg demek istemiş arkadaş :) A101de çok ucuza satılıyor normalde 3.5tl heryerde.Kahve hazırlamaya üşeniyor ve şekerin zararını göze alıyorsanız veya dışardaysanız alınıp içilebilir güzel bir seçenek. Ama yine de pahalıya geliyor en güzeli bimden jacobs cronat gold alıcaksın,migros yağsız sütle tatlandırıcı kullanarak kendi kahveni yapacaksın çok daha ucuza gelir ve daha sağlıklıdır.

aynen dostum bu ürün fiyat konusunda mantıklı değil sadece :D biraz tuzlu kaçıyor bir kutu kahveye göre

Back
Yukarı