neverbackdown.
Üye
Merhaba 17 haziranda başladım yaklaşık 5 ay oluyor, Yaş 15. Ramazanda biraz aksaklıklar oldu ama devam ettim hiçbir zaman hırsımı kaybetmedim umarım bundan sonrada böyle olur umarım. Resimler ilki 1. ay ( temmuz ) , ikincisi 2.5 ay civarı ( eylül ) , üçüncü 3.5 ay civarı ( ekim ) , Dördüncüsü 1 hafta önceki halim.
Öncelikle başlangıçtaki ölçülerim :
boy : 1.80 cm
kg : 110 kg
bel : 104 cm
Kol : 40 cm
Şimdiki ölçülerim :
Boy : 1.82
Kg : 90
bel : 91
kol : 38
Omuzlarım çıplakken 128 yaklaşık. Hala yağ olarak fazlam var biliyorum ama öyle çokta yok bence. Kollarım en iyi bölgem bana göre.
Hikayeme gelirsek ilk 2-2.5 ay sadece kardıo yaptım. 2 aydırda adaptasyon programıyla( göğüs press , lat pull down ) beraber kardıo yapıyordum. Geçen hafta itibariyle 15 dk kardıodan sonra ağırlık idmanına geçtim ve 2 ay sonra bölgesele geçicem.
Öncelikle başlangıçtaki ölçülerim :
boy : 1.80 cm
kg : 110 kg
bel : 104 cm
Kol : 40 cm
Şimdiki ölçülerim :
Boy : 1.82
Kg : 90
bel : 91
kol : 38
Omuzlarım çıplakken 128 yaklaşık. Hala yağ olarak fazlam var biliyorum ama öyle çokta yok bence. Kollarım en iyi bölgem bana göre.
Hikayeme gelirsek ilk 2-2.5 ay sadece kardıo yaptım. 2 aydırda adaptasyon programıyla( göğüs press , lat pull down ) beraber kardıo yapıyordum. Geçen hafta itibariyle 15 dk kardıodan sonra ağırlık idmanına geçtim ve 2 ay sonra bölgesele geçicem.