ince ince başladım , bu sabah aç karna hafif tempo kardiyo ve güzel bir abs antremanı uyguladım, iyi ter attım aşırı efor sarfetmemeye rağmen, cevap alamadığım bazı sorular var bunlar hakkında önerilerinizi bekliyorum, antreman programımı nasıl yapmalıyım 2 seçenek var kafamda,
1.
göğüs omuz triceps/ sırt biceps bacak antreman sonuna 15 20 dk kardiyo ekleyerek + boş gün oldukça haftada 1 belki 2 gün özel kardiyo ve abs günü ,
2. ihtimal componud hareketlerin temel olduğu bir fullbody programı dizany edip ertesi gün kardiyo yapıp 3. gün full off
en mantıklı iki seçenek antreman için bunlar henüz karar veremedim.
bir diğer konuda suplement konusu, şart değil evet ama vardiyalı bir işim var bazen çok kötü yemekler çıkabiliyor ve yeteri kadar beslenme şansı olmuyor bu yüzden benim için şart
elimde antreman öncesi kullanabileceğim bigjoy citrüline ve arjinin var daha baya var bitmesine , optimum gold whey var bu bitmek üzere,
whey lazım , şuan onlar için kafamdaki markalar scitec izole whey 300 tl civarıydı, weider gold whey 350 400 arası , optimum golda devam edersem oda 300 tl şuan, whey de önerebilirsiniz, maddi yönden sorun yok .
ek olarak metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını destekleyebilecek bir ürün önerisi olan varsa onlarıda araştırmaya çalışıcam. herkese iyi forumlar.