Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

futbolcu

Üye
mrb ben üyelikta nickimi yazarken bi hata yapmışım fulbolcu olan nickimin futbolcu olarak değiştirilmesi bilgilerinize arz ederim tşkler

Slm.
Bende nickimi "donnie brasco" olarak değiştirmek istiyorum. Teşekkür ederim

Nick değişim isteği anlamlı sebepler belirtildiği takdirde yerine getirilir. Yani her isteyen durup dururken üye adını değiştiremez. futbolcu' nun ki gibi bir durumunuz olsa dahi bunu çok önceden belirtmeniz gerekirdi.

merhaba

banada üyeliğimi bir arkadaşım açmıştı bunun üzerine onun kafasından salladığı gibi bir nick koydu "fzane" olarak değiştirebilirmiyiz?thums:

iyi günler bende üyelik ismimin AHMADOW olarak değiştirilmesini istiyorum sebep üye olduğum tüm forumlarda o nicki kullanmaktayım buradada bunu almak istiyorum eğer mümkünse

s.a kolay gelsin bende hakan90 nickimi AxiBoy yapmak istiyorum mümkünmüdür?

Hakan sanırım gozunden kactı.. Mt her ne kadar artık ortalarda gozukmese de soyledıklerı gecerlılıgını koruyordur sanırım..

Nick değişim isteği anlamlı sebepler belirtildiği takdirde yerine getirilir. Yani her isteyen durup dururken üye adını değiştiremez. futbolcu' nun ki gibi bir durumunuz olsa dahi bunu çok önceden belirtmeniz gerekirdi.

Haklısın flexor hocamda benim üyelik 2007de rastgele forumu okumak için aldıgım bi nickti spora başlamayı düşünüyordm sadece okurum cıkarım diye düşünmüştm ama spora başlayınca şimdi bagımlılık yaptı kopamıyorum

Haklısın flexor hocamda benim üyelik 2007de rastgele forumu okumak için aldıgım bi nickti spora başlamayı düşünüyordm sadece okurum cıkarım diye düşünmüştm ama spora başlayınca şimdi bagımlılık yaptı kopamıyorum
aynen bende ölee valla :D flexor her siteye o kadar düşünüp üye olsaydım şuan sadece 1 sitede kayıtlı olurdum yada olma aşamasında olurdum:))
zaten ben memnunum kendi nickimden hakan90 nın durumu vahim ama ben bu nickle 2 saat gezmem sitede :lol::lol::lol:

yahu sormaa kafa_ başka bir üyelikte alınmıyor zaten üyesiniz dıo :Ddegilim diommm hayırr üyesiniz dio kandıramıyorumda :badgrin:
yaaa arkadaşlar ne gerek var nick değimine biz sizleri böyle tanıdık bu nicklerinize alıştık değiştiridiğiniz vakit birde 2 saat o nicklerinize alışmaya çalışcaz
bu arada hakan 90 nicki fena değil ben ondanda memnunumu yeşil tshirt de iyi

Merhaba,

Yeni üye oldum. Takma ismimim sonunda "mzk" sesli harfleri olmayan harflerden oluşuyor.
"azil_zinde" olarak değiştirilirse, forumlarda daha anlamlı olacaktır.

Teşekkür ederim. görüşmek üzere

Merhaba uzun süre once oylesine actıgım hesabımın şimdiler de forumda daha fazla aktif oldugumdan dolayi soyadımın baş harfleriyle "Ch84" olarak degistirmek istiyorum
Şimdiden Teşekkürler.

Back
Yukarı