Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Merhaba bende nickimi sacma bulmaya basladim çocukluğumdan beridir kullandigim bir nickti suan hoşuma gitmiyor. firatugur04 olarak degistirebilirmisiniz lutfen.
Değerli üyemiz;
Talebiniz reddedilmiştir.

Kullanıcı adı değişimleri için geçerli mazeretler forum kuralları madde.27.de açıklanmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Merhabalar.Bu profili açtığımda yaşım çok küçüktü ve gelişine fatiko diye bir isim uydurdum ve yaş olarak 15 i yanına ekledim fatiko15 oldu.Rahatıszlık duyuyorum pek güzel bir nick gibi gelmedi bana.Nickimi : Insomnia olarak değiştirirmisiniz acaba ?
Değerli üyemiz;
Talebiniz reddedilmiştir.

Kullanıcı adı değişimleri için geçerli mazeretler forum kuralları madde.27.de açıklanmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

İyi günler . Zamanında yanlışlıkla ylomaz diye açmıştım . İsmim yılmaz . Buna uygun olarak yilmaz901 in kullanıcı adına müsait olacağını düşünüyorum . Nickimin yilmaz901 olmasını talep ediyorum ...

Kolay Gelsin Bende Nickimin eLTurCo26 Olarak Değiştirilmesini İstiyorum nonstoper26'nın Bir Anlamı Yok öylesine Yazdığım Birşeydi...Teşekkürler.

Kolay Gelsin Bende Nickimin eLTurCo26 Olarak Değiştirilmesini İstiyorum nonstoper26'nın Bir Anlamı Yok öylesine Yazdığım Birşeydi...Teşekkürler.
Değerli üyemiz;
Talebiniz uygun görülmemiştir.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

iyi günler sayın admin
adım Barış kayıt olurken Barış bey diye kayıt oldum ama biraz fazla ciddi olduğunu düşünüyorum , bey kısmının kaldırılmasını sadece Barış olarak kalmasını talep ediyorum eğer barış olarak başka kullanici varsa Barış kaptan da olabilir
Teşekkürler

merhaba . ismimin ünsüz harflerinden oluşan nickimi Academy olarak değiştirmek istiyorum. çünkü şahsıma kayıtlı sosyal medya hesaplarına da mesaj geliyor ve bu yüzden rahatsız oluyorum.

Sayın Admin; nickimin sonundaki 123 bölümünün kaldırılmasını talep ediyorum. uygun görmenizi dilerim.
İyi çalışmalar

Talebi gerçekleştirilmeyen arkadaşların sistemde kayıtlı olmayan bir kullanıcı adı seçmeleri gerekmektedir..
ad sorgulamak için :
https://www.bodyforumtr.com/members/

Iyi gunler admin
Sorgulama yaptığımda barış kaptan nick i olmadığını gördüm kullanici adımın barış kaptan olarak degismesini talep ediyorum
Teşekkürler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar ben kimlik bilgilerim belli olduğu için nick değiştirmek istiyorum. İstediğim kullanıcı ismi "teknikkafa". İlginiz için teşekkürler.

İsmimin darius98 olarak değişmesini istiyorum çünkü 99 yazmışım ama 98 doğumluyum neden 99 yazdığımı bilmiyorum. Değiştirirseniz iyi olur.

Merhabalar eğer online admin varsa acil bir durum yardımcı olursanız sevirim benim nickim adımı ve soyadımı içeriyor asdffdsa123 olarak değiştirilmesini talep ediyorum

Back
Yukarı