Nitric Oxide (NO) - Son Teknoloji - Böyle Bir Etki Görmedim

Re: bsn nitrix

iceman dedi:
arklar 5gun once bsn-nitrix getirttim gumrukte takılmadan geldi.daha once bu ürünü kullanmıs olan varmı die soracaktım.şimdilik etkisi gercekten iyi ant sırasında kaslarım hiç olmadıı kdr şişiyor.fkt bi sorun war sabah olen akşam yemellerden once alın dio veyaa yemeklerden 2 saat sonra.fakt ant ı biraz geç yaptıımğım için ve ant sonra pro tozu ve celltech içip sonrada yemek yediim için 2 saat sonrası gece yarısına denk geliyor.oyuzdende nitrix i yatarken yutuyorum bu yuzdnde yemek yiyemiorum.bu olay etkisini azaltırmı diye soracaktım ve öyle yapmak kötümü?

iceMAN- ben aç karnına almıstım ilk kullandıgım günlerde kezzap içmişim gibi yakıyodu midemi. yemeklerden hemen sonra aldıgımda daha iyi hissetmiştim yormuyodu midemi... ama ondan öncesi çok kötüydü // HA BU ARADA ŞUNUDA DİPNOT DÜŞEYİM.. BEN NOX KULLANDIĞIM ZAMANDA İŞTAHIMI BİRAZ KESMEDİ DEĞİL..//

ya hakkaten mideyi cok fena yakıyor.üstünde yemeklerle bilikte almayın etkisini azaltır yazıyor oyuzden oyle almıyorum ben ve dediğin gibi iştahıda kesiyor.nox kullanırken beslenmeyi çok iyi tutun diyorlar fakat iştahı kestiği için zorla yemek yiyorum ya . :)

iceman dedi:
ya hakkaten mideyi cok fena yakıyor.üstünde yemeklerle bilikte almayın etkisini azaltır yazıyor oyuzden oyle almıyorum ben ve dediğin gibi iştahıda kesiyor.nox kullanırken beslenmeyi çok iyi tutun diyorlar fakat iştahı kestiği için zorla yemek yiyorum ya . :)
:D evet kürümüe başladıgımda da antrenörüm söylemişti yemeklerle birlikte alınımındansa aç karnına al demişti FAKAT! midemin yanmasındanssa bi miktar etkisinin azalmasında bi sakınca göremiyorum performans almak yeine sağlığımı riske etmek banapek akıllı gelmiyor/supplament bile olsa../ açıkcası ben pek yemekle alınımında ki etkisiyle aç karna alınımındaki etkisi arasında bi fark görmedim eğer içinizde atlet olna hele birde kısa mesafese koşucusu varsa DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ NOX+HMB+CREATİB BU KÜRÜ DENEYİN MAX PERSONAL BEST DERECENİZDEN -0.20 SİNİ GARANTİ EDİYORUM :D

daha önce nitrix kullanmıştım, şu anda nox2 kullanıyorum mıdede her hangi bir yanma söz konu değil, sabah aç karnna 3 tablet en az 30-45 dakka sonrasına kadar birşey yemiyeceksınız..

sonra ki servis öğle yemeğinden 30-45 dakika önce aç karnına bol su içilecek en önemlisi buu en az 3 lt su tüketmek gerekiyor bilginize arkadaşlar....

CTR dedi:
daha önce nitrix kullanmıştım, şu anda nox2 kullanıyorum mıdede her hangi bir yanma söz konu değil, sabah aç karnna 3 tablet en az 30-45 dakka sonrasına kadar birşey yemiyeceksınız..

sonra ki servis öğle yemeğinden 30-45 dakika önce aç karnına bol su içilecek en önemlisi buu en az 3 lt su tüketmek gerekiyor bilginize arkadaşlar....

Cemal abi sen nitrix'ten bir fayda gördün mü peki ?

nox

bu ürünün damarları genişletmek için kullanıldığı söyleniyor ama şuda unutulmamalı diye düşünüyorum hatırlarsınız ebru gündeş bi ara bi beyin problemi yaşamıştı (anevrizma) yani damarların bilinmeyen bi sebepten dolayı balonlaşması ve sonrada yırtılması veya patlaması sonucu kanama oluşması, genelde beyinde oluşur ve çoğunluklada pek fark edilmez, bazende sürekli baş ağrısı yapabilir. bu tür problemi olma olasılığı olan kişilerde tehlikeli olabilir kanısındayım. yani hiç birimiz böyle bi problemimiz olabileceğini bilmiyoruz. bence bu ürün yerine antrenmandan önce bi kaşık zeytin yağı içmekte damarların genişlemesine yardımcı olur. zaten okuduğum kadarıyla kimse de etkisinden memnun değil. bi kaç kişi haricinde. ve bu tip ürünlerin kullanılması bazen psikolojik etkiyi tetikler ve kişiler bu ürünü aldıkları için otomotik olarak kaslara kanpompalarlar. bilimsel olarkta kanıtlanmıştır. eğer çalıştığınız bölgeye konsantre olur ve zihniniz ile oraya kan pompaladığınızı düşünürseniz kas gelişiminiz daha iyi olur deniyor. benimkisi sadece öneri. bilimsel bi dayanağım yok.

arjinin bazlı ürünler ilk başlarda güzel pump etkisi yapıyor ancak sonra bu etkisinde azalma - kaybolma oluyor bu ürünlerin gh artırıcı etkiside söylendiği gibi değil bende ilk başta kullandım etkisinide(pump ve yatmadan önce alınca sabah dinlenmiş olarak kalktım) gördüm ancak örn gh artırıcı etki arjinin yüksek dozda ıv verilmesiyle oluyor oral aldığınızda bu etki gözardı edilebilir düzeyde ancak arjinin stres altında esansiyel aminoasit gibi davranma ,anti aging gibi etkileri var kas yapmak için değilde bu etkileri için kullanılabilir bu ürünler çok popüler ve tr de pahalı paranız çoksa alın yoksa parayı proteine harcayın bu yazdıklarım glutamin içinde kısmen geçerli

Excursion dedi:
CTR dedi:

Cemal abi sen nitrix'ten bir fayda gördün mü peki ?

nitrix 'i düzenli olarak kullanamadım ara verdım, tekrar başladım o yüzden tam anlamıyla nox2 gibi bir etki gördüğümü söyleyemem. nitrix kullanacaksanız sabah aç karnına kahwaltıdan en az 30-45 dak önce 2 tablet sonrasında öğle yemeyinden 30-45 dak önce 1 tablet...

nox ise farklı sabah aç karnına 3 tablet , öğlen aç karnına 3 tablet yine ardından en az 30-45 dakka bir şey yenilmiyecek..
bol su tüketilecek en az 3 lt...

bsn ntrix

arklar bikaç ay önce bsn nitrix kullanaya basladım gercekten cok iyi etki verdi fkt değişik bir yapısı old için midemi bozdu ve 2ay gibi kullanmayı bıraktım 2ay sonra tekrar kullanmaya basladım fkt bu sefer eskisi gibi hiç bir etkisi olmadı ve ilaçın üstünde sarımtırak lekeler gördüm belkide eskidende vardı fkt ben dikkat etmemiş olabilirim.nitrix kullanan birisi varsa onların normal veya ilacın bozulduundan dolayı cıkan lekeler olup olmadıgını soyleyebilirmi??ilaç yoksa bozulduda ondan sarıntırak lekeler cıkmıs ve etki etmemiş olabilirmi??

Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım.... hatfa başı nox'a başlayacam idman günlerinin haricinde almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim

deep11 dedi:
Arkadaşlar forumu araştırdım ama bulamadım.... hatfa başı nox'a başlayacam idman günlerinin haricinde almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim

hayır gerekmiyor, idmandan 30-45 dk önce alman yeterli olacaktır.

DaFFy dedi:
deep11 dedi:

yanlız kutunun üstünde kullanım şekli için sabah kahvaltıdan önce aç kanına ve öğle yemeğinden yarım saat önce yazıyor :?

spidey dedi:
DaFFy dedi:
deep11 dedi:

yanlız kutunun üstünde kullanım şekli için sabah kahvaltıdan önce aç kanına ve öğle yemeğinden yarım saat önce yazıyor :?

öyle yazabilir öyle de kullanılabilir, ben ve çevrem dediğim gibi kullanıyoruz sonuç güzel...

Back
Yukarı