deepblue01
Üye
kulanmanızı kesinlikle tavsiye etmiorm ishal kusma bulantı baş agrısı ve sivilcelenme gibi problemler var wheyinin içinde nsilikon parçaları falan çıkıor 50 lira daha verin başka markalara yönelin bnce
Ben 2 yıldır Nitrofull Amino Kullanıyorum Orta Halli işe yarıyor çok da adam akıllı bir ürün denilemez.
68kg'ım ve önceleri 6 antrenmandan önce 6 antrenmandan sonra alırdım, fakat spor salonu değiştirip daha profesyonel bir antrenör ile çalışmaya başladıktan sonra bana çok yanlış yaptığımı karaciğerimi yok yere şişirerek performanstan düştüğümü söyledi.
2 haftalık sauna ve diet eşliğinde sağolsun karaciğerimdeki toksinleri atarak yeniden performansa hazır hale getirdi ve şimdi 4 antrenmandan önce 4 antrenmandan sonra alıyorum...
unutma eğer 6-6 ve fazlası alırsan sen de karaciğerini şişirirsin ve karaciğerini tertemiz hale getirmeden de bir daha onu kullanman işe yaramaz, dozu düşürsen bile bir kere vücut 6-6 ya alıştığı için o dozdan aşağısını kabul etmez.
o yüzden bilinçli ol ve 4-4 ile başla...
Arkadaslar ben yapmayin etmeyin diye yazmiyorum herkesin kendi bilecegi is ama basimdan geceni anlatayim size.
Protein aliyim dedim arastirirken arastirirken hoca dedi bi urun var kendimde kullaniyorum fiyatida uygun istersen siparis veriyim.Bende denemekten zarar gelmez diye verdirdim siparisi.Neyse geldi aldim baktim daha bakar bakmaz bune dedim.Sitesinde 30 gr icin 25 gr protein yazan malda, 21.3 gr protein var.Neyse aldim kullaniyim dedim berbat bir tadi varki suyla tadi,sutle oldugundan daha iyi geldi ama kotunun iyisi yani.uzun lafin kisasi bugun hocaya iade ettimtavsiyem hic bulasmayin bu urune yinede tercih sizin
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Karaciğerin yıprandığını hocan nasıl anladı? Kan testi falan mı istedi?
Ayrıca 2 haftada sauna ve diyetle karaciğer temizlendiğini de ilk defa sizden duyuyorum.
Karaciğeri 2 haftada temizleme şansımız varsa ben de deneyeceğim.