Nitrofull Pure Creatine 500gr.

Bu ürünü nasıl buluyorsunuz?

• Çok başarılı.

Votes: 18 26,1%
  • Orta derecede.

Votes: 12 17,4%
  • Başarısız.

Votes: 39 56,5%

• Total voters
    69

mertakb

Üye
Ürün Özellikleri : Nitrofull Pure Creatine, süper performans artırıcı %100 creatine monohidrate yağdan uzak gelişim ve ağır yüklemelerde üstün performans almanız için üretilmiştir.

Kaslardaki kreatin seviyesini yükselterek kas sistemi için çok büyük önem taşıyan kreatin fosfat depolarına ve dolayısıyla enerji metobolizmasına sağlayacağı destekle vücut performansında %30 a varan artış sağlar, ayrıca yağ yakımını da hızlandırır.

Vücut öncelikle karbonhidratların ve yağların yakılması ile enerji kazanmaktadır. Ancak bu kazanılan enerji gelişi güzel kullanıma hazır hale gelmez ve bu durum bünyedeki serbest halde bulunan enerjinin depolanmasını gerektirir, depolanan enerji ise ATP (Adenosin - Trifosfat)’nin oluşumunda kullanılır. ATP moleküllerinin parçalanmasıyla elde edilerek depolanan enerji, ihtiyaç duyulan bölgelere geri gelerek kullanıma sunulur. Antrenman esnasında kasların performans artısına ihtiyaç duyduğu anda kas sistemi için gerekli olan enerji daima ATP’ den elde edilir. ATP’ nin tekrar yapımı ise glikoz ve yağın yanmasıyla elde edilecektir. Ancak ATP belirli bir yükleme sonrası çabuk ve yeterli miktarda elde edilemeyebilir, bu gibi durumlarda da creatine fosfat devreye girer. Creatine fosfat, creatine ve ATP den oluşur, parçalandığına da ATP tekrar kullanıma hazır hale gelir. Vücuttaki creatine fosfat miktarı, yapılan antrenman süresine ve alınan creatine miktarına bağlıdır. Creatine ise kas sistemini oluşturan kas hücresi elementlerinden biridir ve kas sistemi içinde sürekli olarak parçalanarak çoğalır ve hücre içi suya çok daha kolay bağlanır ve hücre içine zorlamadan kas sisteminin gelişimini sağlar. Vücut günlük creatine ihtiyacını et, balık ve bazı sebze ve meyvelerden karşılar, bunlar da bir sporcunu creatine ihtiyacının ancak yarısına cevap verebilmektedir.

Nitrofull Pure Creatine, sporcuların bu ihtiyacını karşılamak üzere %100 saf creatine monohidrate olarak üretilmiştir.

Toplam=40 porsiyon 1 Porsiyon=5gr

1 Porsiyon=1 çay kaşığıdır

Eklentiler

• 261_normal.jpg
    261_normal.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 892
Son düzenleme:
arkadaşım bu ürünün üretim fabrikasını fotografaları varmıı bu arada hammadde nerden temin edilmişş tarım ve saglık bakanlıgı onayı ıle bızı aydınlatırmısın..

bu bilgilere firmanın resmi sitesinden ulaştım diğer bilgilerde oradadır oradan bakabilirsin.

Geçen sene protein tozunu aldım isal yaptı ve yüzümde kocaman bir çiban çıkardı, tozdanda olmayabiir ama ben ona bağlıyorum bunun üstüne araştırma içine girdim markayı,, İstanbul sultanbeylide üretim yeri, yani diyeceğim merdiven altı olabilir ..Ürünü hocaya geri teslim ettim , üstüne para verseler almam. Bu işler şakaya gelmez önemli olan sağlığınız olunca en iyi ürünleri almak gerekli ..Yada böyle ne olduğu belli olmayan ürünlere para verileceğine o paraya yumurta tavuk alın yüzlerce kat daha iyidir.

ben nitrofull markasından gayet memnunum dünyanın en iyi markalarından biri fiyatı nedense çok ucuz ama pahalı olsa bile alırım 22 cm önkol pazu ile gittim bodye 3 ay sonra 33 cm oldu ama şuan bodyi bıraktım yakıdna gene başlıcam nitrofull amino 5100 500 gr pure creatine bide protein tozu bu 3lüsünü kullanın derim

İlk 3 ay da zaten vücut patlamalı bir büyüme gerçekleştirir.
Bişey kullanmasan da o kadar büyürdü merak etme.

dünyanın en iyi ürünü derken şaka yapıyor olmalısın:lol: kendisi yerli üretimdir. ürünü üreten ortağı olan kişi bile bana nitrofull ürünlerini önermedi. asla kullanmayacağım ürünlerin başında geliyor kendisi

ben nitrofull markasından gayet memnunum dünyanın en iyi markalarından biri fiyatı nedense çok ucuz ama pahalı olsa bile alırım 22 cm önkol pazu ile gittim bodye 3 ay sonra 33 cm oldu ama şuan bodyi bıraktım yakıdna gene başlıcam nitrofull amino 5100 500 gr pure creatine bide protein tozu bu 3lüsünü kullanın derim

Yapmayın :)

Evet dünyanın en iyi ürünleri nitrofull, içtikten kısa bi süre sonra tuvalete gidip ishal olmak garanti, kullanıp ishal olmayan yok. ishal olma garantili patentli markadır kendileri..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:19 ----------

diyenler olacaktır ''bukadar kötüyse bu ürünler bu sitede ne işi var'' eminim yönetim, bu markanın ürünlerinin yorumlarını okuyun ve görün diye kaldırmıyordur. yoksa sporcu içeceği ile uzaktan yakından ilgisi yok ürünlerin.

Evet dünyanın en iyi ürünleri nitrofull, içtikten kısa bi süre sonra tuvalete gidip ishal olmak garanti, kullanıp ishal olmayan yok. ishal olma garantili patentli markadır kendileri..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:19 ----------

diyenler olacaktır ''bukadar kötüyse bu ürünler bu sitede ne işi var'' eminim yönetim, bu markanın ürünlerinin yorumlarını okuyun ve görün diye kaldırmıyordur. yoksa sporcu içeceği ile uzaktan yakından ilgisi yok ürünlerin.

Yuzde Yuz katılıyorum Kardesim arkadas Kullandı
KUllandıgı ZamanLaR 10 dkda 1 tuvalete Giderdi
Ama bilemiyorum basarısı tartısılabilir
AMA ;
İSHAL OLMA GARANTİLİ :)) hyper_

ne kreatini , ne protein tozu , ne de aminosu ....
kesinlikle yasaklanması gereken bir ürün bence. içinde ne olduğu belli değil ve para tuzağı .

nitrofull un creatinin i kullandım kullanmaya başladıktan sonra belli bir güç artışı gösterdi bıraktıktan sonra da güç kaybı yaşamadım etkisi psikolojik mi anlamış değilim ama yine alcak olsam almam :)

Bu ürünün niye burada tartışıldığını anlamış değilim, kendisi sindirim sistemi bozuklukları için kullanılan bir ilaçtır özellikle müsil sektöründe ciddi bir başarı söz konusu, gerçi firma vücut geliştirme ürünü olarak çıkarmıştı bunu ama neye niyet neye kısmet işte :)
Yeni sloganları da şu; Nitrofull kabızlığa birebir !

nirtofull markasinin her turlu urununde uzak durun. cok tutarsiz bir sirket. paketlerin uzerindeki yazan birimler kendi icinde tutarsiz. sirket ile yazisip sordugunuzda cevap vermiyorlar.

size aylarda yetecek 300 gr en kalite creatin 44 tl bulabiliyorsunuz. dolayisi ile 10tl tasaruf edip icinde ne oldugunu bilmediginiz hedeyi almayin derim

saygilar

Kıck Box yaptım 3 sene kadar , hergün düzenli antreman yapıyodum , 2- 3 sene kadar ara verdim beslenmem bozuldu kilo aldım , bodye başladım 3 hafta kadar önce gittiğim salon satılıyodu , önerdiler aldım . Aslında kafamdaki marka değildi ama almış bulundum . 3 haftada etkisini gördüm , yan etkisini bilemem , ama yağ yakımı için iyi ( bu arada benim aldıgım direk 1000mg sıvı şekilde spordan önce 30 mg spordan sonra 30 mg kullanılıyo ) kokusu biraz kötüye kaçıyo , ama tadı fena değil ... :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:48 ----------

Fakat bir daha ürün alırsam daha iyi marka alırım , imkanınız varsa sizde öyle yapın , kutusu gözüme basit geldi açıkçası ... :)

Ben bu markanın 4.5kg lik protein tozunu aldım ve 1 aydır kullanıyorum , daha önce ultimate nutrition iso93 , muscletech falan gibi markalar kullanıyordum ama aralarında bir fark göremiyorum ve gayet başarılı buluyorum , millet içip ishal oluyosa bir zahmet hastaneye gidip kontolden geçsinler.

Back
Yukarı