arkadaşlar merhaba.
forumu uzun süredir takip ediyorum ama daha önce hiç post atmamıştım.neyse,
yeni döneme başlarken,elimde olan supplementlerinde bitmesi nedeniyle yeni bi combo yapmayı düşünüyorum.
ancak, maddi imkansızlıklardan dolayı no xplode cellmass whey combosundan bir ürünü çıkarmak zorundayım. elimde hiç whey kalmadı bu yüzden protein kesin alıcam.
merak ettiğim konuya gelirsek.
no xplode(veya superpump250) ve cellmass ikilisinden hangisini çıkarmalıyım?
(1.daha önce küçük kutu superpump250 bitidim.ama düzenli kullanmadığım için açıkçası bir etkisi olduysada ben gözlemleyemedim.2.daha önce kreatin kullanmadım).
nedeniyle beraber söylerseniz sevinirim.teşekkürler.
bu arada sporda yeni değilm.yani en azından supp. takviyeleri için
fitness da 3,5 yıl oldu sanırım. halen üniverstnn amerikan futblu takımında oynuyorm.profesyonel olmasada kas gelişimimde katkısı olan yüzme geçmişim var.
forumu uzun süredir takip ediyorum ama daha önce hiç post atmamıştım.neyse,
yeni döneme başlarken,elimde olan supplementlerinde bitmesi nedeniyle yeni bi combo yapmayı düşünüyorum.
ancak, maddi imkansızlıklardan dolayı no xplode cellmass whey combosundan bir ürünü çıkarmak zorundayım. elimde hiç whey kalmadı bu yüzden protein kesin alıcam.
merak ettiğim konuya gelirsek.
no xplode(veya superpump250) ve cellmass ikilisinden hangisini çıkarmalıyım?
(1.daha önce küçük kutu superpump250 bitidim.ama düzenli kullanmadığım için açıkçası bir etkisi olduysada ben gözlemleyemedim.2.daha önce kreatin kullanmadım).
nedeniyle beraber söylerseniz sevinirim.teşekkürler.
bu arada sporda yeni değilm.yani en azından supp. takviyeleri için