Normal ton balığı diyet için olur mu ?

Arkadaşlar markette normal dardenel ton balığında büyük indirim var fiyat 1 kutu 1.75kuruş.Beni şüpelendiren yağ oranı fazla acaba yağını iyice süzsem yinede diyet için uygun olmaz mı.Fiyat çok uygun aynı ürünün light olanı fiyat olarak 3 katı.Eğer olur derseniz kesin 10-15 kutu alabilirim.Son kullanma tarihi 2013.

Ürün resmi ve özelliği

TonTon%20160%20g%20x%202%20Ekonomik%20Paket.jpg

Besin Öğeleri
(Süzdürülmüş 100 g için)
Enerji 190 kcal
Protein 24.8 g
Yağ 9.3 g
Karbonhidrat 0.8 g

İçindekiler
Ton balığı, ayçiçekyağı, tuz

Son düzenleme:
olr yağını ılık suyla çöz bi sorun olmaz.

Diyet pahallı olduğu için zaman zaman bende normal olanını alıp iyice yağını süzüyorum. Fiyat çok iyi kaçırma derim. Süzmeyi, plastik süzgeç içine koyarak ılık su veya limonlada yapabilirsin.

kampanyanın son günümü haber verdin yani .. çok sağol :)

Birsey sorucam simdi bu ton balıgının 9 gr yag oranı var ya bn suda beklettigim zaman bu miktar 0 a mı düser ? Ve ne kadar süre suda bekletmem lazım?

Birsey sorucam simdi bu ton balıgının 9 gr yag oranı var ya bn suda beklettigim zaman bu miktar 0 a mı düser ? Ve ne kadar süre suda bekletmem lazım?

Bende merak ediyorum var mı bilen arkadaş ?

-----------------------------

Kampanya belki ürünler bitene kadarda olabilir yarın gidersem belli olur.Yüzlerce ton balığını ortaya döknüşlerdi resmen :D

0'a düşmesi söz konusu olamaz bir şekilde et parçalarının emmiş olduğu yağ miktarını alırsınız aynı zamanda tuzlu olduğu için tuzda alırsınız ama büyük bir kısmını ılık su ve limonla süzmüş olursunuz , geriye kalan yağda çok fazla sorun teşkil etmez zaten ...

Back
Yukarı