Nutrade BCAA 4:1:1 700 Gr

nutrade_bcaa_411_700_gr_9956.jpeg

Nutrade Bcaa 4:1:1 700 Gram nedir?

Nutrade BCAA, kas geliştirmede en önemli role sahip olan amino asitler olan lösin, valin ve izolösini 4:1:1 oranında bulunduran bir amino asit takviyesidir. Spor yapan kişilerin antrenman öncesi veya sonrası amino asit ihtiyaçlarına destek olur.

4:1:1 oranı; sırasıyla lösin, valin ve izolösin için en ideal oran olarak bilinmektedir.

Nutrade Bcaa 4:1:1 ve göze çarpan özellikleri:

- Her bir ölçeğinde 5 gram BCAA içermesi
- Servis sayısının fazla olması (100 servis)
- İdeal lösin, izolösin ve valin oranı olan 4:1:1 oranına sahip olması

https://www.supplementler.com/urun/...text_link&utm_content=Nutrade_BCAA_411_700_Gr

3 aydan fazla zamandir kullanıyorum tadi süper etkiside gayet iyi içtigim günler kendimi daha iyi hissediyorum fiyata gore servis sayısı da cok iyi herkese tavsiye ederim

Tesadüf dün aldım bu ürünü. Alırken etkilerini biraz sallıyorlar demiştim içimden. Dün ilk defa kullandım antreman performansım içmeye başladıktan 30 dk sonra acayip oldu. Piskolojiktir dedim akşam yattığımda her yerim sızlardı normalde. Ama ağrısız sızısız geçirdim geceyi.

Bu günde 2. Kez kullandım şuan gayet iyiyim. İşin ilginç yanı 2 gün üst üste antreman eğey zorluyordu. Salaondaki toplu derslere de girince ağır kaçıyor biraz.

Spor geçmişim de yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Glutaminde içmeni onerrim ben glutamin bcaa karıştırıyorum 5er gram spordan yarim saat önce ve spordan sonra olmak uzere iciyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve bana göre piyasada bundan daha uygunu yok 100 servis az degil ve kaliteli bi ürün

Icinde suklaroz tatlandirici var öyle abartılacak gibi şekerli bi tadi yok ve ben cay kahve vs hic birseyde şeker kullanmiyan biriyim ama az su koyarsan illaki seker tadi gelebilir yogunluktan 350 400ml su yeterli

Eger yeni basliyorsan spora bence gereksiz biraz kaslan oyle kullan ben definasyonda kullanmaya basladim kas kaybim.neredeyse hic olmadi işe yariyor . kilo alim döneminde sadece whey kullaniyordum yeterli geliyordu

sadece hardline gainer var elimde 3kg başka bişey almıyorum vucudum biraz ısınsın kalıplaşsın aynen dediğin gibi ileride alırım beslenme iyide sadece arayı çok uzun tutuyorum saat 12 de yediysem akşam 6 da 7 de yiyorum :D

Glutaminde içmeni onerrim ben glutamin bcaa karıştırıyorum 5er gram spordan yarim saat önce ve spordan sonra olmak uzere iciyorum kendimi daha iyi hissediyorum ve bana göre piyasada bundan daha uygunu yok 100 servis az degil ve kaliteli bi ürün

Salonda bir arkadaş daha önerdi glutamine. Ağır girince setleri perişan oluyorum resmen.

Bu arada ben herşeyi şekersiz içen birisiyim. Portakal tadı rahatsız etmiyor. Ama ben bir ölçek tozu karıştırıp 1.5 litre su şişeme atıyorum antreman boyu içiyorum. Yani 300 ml suya katıp hiç tadına bakmadım. Şekerli ve tatlı şeyleri kolay kolay içemem zaten.

Salonda bir arkadaş daha önerdi glutamine. Ağır girince setleri perişan oluyorum resmen.
Glutamine alistim artik o sebebten aşırı agrim sızım olmuyor gkutam

Bu arada ben herşeyi şekersiz içen birisiyim. Portakal tadı rahatsız etmiyor. Ama ben bir ölçek tozu karıştırıp 1.5 litre su şişeme atıyorum antreman boyu içiyorum. Yani 300 ml suya katıp hiç tadına bakmadım. Şekerli ve tatlı şeyleri kolay kolay içemem zaten.

Glutamin hem uygun hemde ise yariyor yani tavsiye ederim ben bcaa glutamin bide gece yatarken kazein iciyorum başka birsey kullanmiyorum diyetteyim yoksa whey protein dışında hic birşey almiyordum açmış olduğum konuya bakip vücudumu degerlendirmenide isterim gelişmem nasil olmuş diye
Ben 1.5 lt suya 2 limon sıkıyorum antrenmanda iyi oluyor şekeri bende sevmem

Şu an kullandığım ürün. Tadı oldukça iyi fiyat performans açısından 100 servis olması ve 4:1:1 oranında BCAA içeriği ile gerçekten göz dolduran bir ürün. Ayrıca Lösin oranı gramaj olarak da çok iyi. Alman markası olması da bir diğer artısı . Kısacası tavsiye ederim herkese.

Şuan fiyatı indirimde olduğu için aldım daha öncesinde de kullandığım bir ürün gerçekten tad ve içerik bakımından ve 4.1.1 formülasyonu sayesinde ki Lösin miktarı çok tatmin edici.Servis sayısı haftalık 4 gün antrenman yapanlar için bulunmaz fırsat.125 tl ye 100 servislik ürün ve içerik kalitesi tavsiye ederim.Başarılı...

BCAA oranının 4:1:1 olması ve servis başına fiyatı nedeniyle kaçırılmayacak ürünlerden biri denemenizi öneririm. Portakal aromasını denemiştim şimdi de Lemon Lime aromasını deniyorum. Şeker 0 olduğu için tat pek yok ama etki olarak antrenmanda kendini hissettiriyor. :)

Belkide nutrade'in arjininden sonra yaptığı en iyi ürün, ikisini birlikte kullandım tadı normal, etkisi hissedilir, ekonomik olmasıda cabası

Fiyat servis muazzam
fiyat performans aroma çok yoğun aromasız bcaa ile karıştırdım :D oldu 200 servis :D
BCAA oranının 4:1:1 olması ve servis başına fiyatı nedeniyle kaçırılmayacak ürünlerden biri denemenizi öneririm. Portakal aromasını denemiştim şimdi de Lemon Lime aromasını deniyorum. Şeker 0 olduğu için tat pek yok ama etki olarak antrenmanda kendini hissettiriyor. :)
3 hesabın da aynı gün açılıp, ısrarla suplement konularına mesajlar yazmaları(çoğu kez hortlatmaları) ve genellikle burak ile erimin hep eski konulara art arda yazması tesadüf mü? Şakacı şeyler sizi. Çocuk platformu sandınız sanırım burayı. Biraz daha IQ puan kasıp gelin, hadi bakalım :)

Back
Yukarı