elite35
Üye
Ultimate'in Lösin oranı daha yüksek. Ama bariz fark yok.Anladım . Ben optimum gold düşünüyordum yanınada bcaa . Gold ile bu ultimate prostar farkı nedir peki
Ultimate'in Lösin oranı daha yüksek. Ama bariz fark yok.Anladım . Ben optimum gold düşünüyordum yanınada bcaa . Gold ile bu ultimate prostar farkı nedir peki
Haklısınız kimse kalori ihtiyacı için içmez fakat, sen günlük protein ihtiyacını protein tozundan gelecek 25-30 gr proteine bağlarsan zaten gelişemezsin.umarin dediğin gibi iyidir ben gereksiz para verdim gibi hissediyom şuan içim rahat değil neyse artik hayırlısı olsun
kalori olarak devede kulak olabilir zaten hiçbir sporcu kalori ihtiyacı için protein tozu içmiyodur amacımız günlük protein ihtiyacini karşılamak
Kandırmaca olduğunu zannetmiyorum. Fiyatı da ürünün doğru düzgün reklamı hiç olmamasına rağmen uçuk. Hammaddesine güveniyorum açıkçası.
Optimum, Dymatize, Ultimate bunların reklamı çok iyi. Ürünün fiyatının yarısı reklam payı zaten. Ayrıca bu ürünler o kadar şişirilmiş ki içine nişasta koysalar bizim insanımız "Aaa evet Optimum aldım geliştim." demeye devam edecekler. Zaten sporcunun ortalama kalori ihtiyacı 3000 desek, bu tozların 1 ölçeği 100 kalori. Yani beslenmede devede kulak bir etkisi var. Yok hidrolize yok bilmem ne filtresi ile üretilmiş bunlar hep hikaye.
Olayın özü şudur: Düzgün beslendikten sonra Weider de kullansan Nitrofull de kullansan arada gözle görülür farklar olmayacaktır.
Ve bu tozun da o kadar boş olduğunu düşünmüyorum.
Olayın özü şudur: Düzgün beslendikten sonra Weider de kullansan Nitrofull de kullansan arada gözle görülür farklar olmayacaktır.
Ve bu tozun da o kadar boş olduğunu düşünmüyorum.
Nutradenin içeriği gerçektir ya da yanlıştır demiyorum.Benim takıldığım Alman malı olarak lanse edilen bir ürünün Almanya'daki hiç bir internet sitesinde adının geçmemesi.Ayrıca düzgün beslendikten sonra zaten protein tozuna ihtiyaç yok.
Bende cok araştırdım bulamadım ? Benimde kafamda soru işaretleri var
Nutrade Firmasına mail attım bu onu hakkında aldığım cevap buyrun
Merhaba
Ilginiz icin tesekkur ederim. Nutrade bir ar-ge firmasıdır. Yurtdısında bildiginiz bir cok firmaya formulasyon yapar. Ortaklarından biri de Turkdur. Ve Turkiyede satılmak uzere marka Almanyada uretime baslamıs Tarım bakanlıgı izni ile ithal edilmistir.
Cok yogun bir ilgi ve destek gormekteyiz. Yakın zamanda almanyada Nutrade.eu sitesinde satısa baslayacagız. Tabiki sizin ve arkadaslarınız gibi kaybettigimiz dostlarımızı veya musterilerimize kendimizi anlatmak isteriz.
Kısaca durum budur.
Saygılarımla
Dogukan D.
Nutrade
Direct +902122869331
Maslak/Istanbul/Turkiye