Nutrade Weight Gainer 4500 Gr

nutrade_weight_gainer_4500_gr_9097.jpeg
Nutrade Weight Gainer Nedir?

Nutrade Weight Gainer, kilo almaya yardımcı olmak üzere hazırlanmış, kompleks karbonhidratların yoğunlukla bulunduğu bir gıda takviyesidir. İçerisinde yulaf unu ve amilopektin (Vitargo ham maddesi) bulunur.

Ek olarak kas gelişimini amaçlayan sporcuların sıkça yöneldiği amino asitler olan BCAA, glutamin ve arjinin amino asitlerini barındırır. Yumurta beyazı da içerisindeki bir diğer amino asit kaynağıdır.

Antrenman öncesi enerji sağlayıcı olarak veya antrenman sonrası kalori kaynağı olarak kullanılabilir. Kısa yoldan bol miktarda kaliteli kalori almak için doğru seçimdir. Bulking dönemindeki vücut geliştiriciler sık sık bu ürüne yönelmektedir.

Nutrade Weight Gainer ve göze çarpan özellikleri:

- Şeker içermeyen bir kilo aldırıcı olması
- Kaliteli kompleks karbonhidratlar bakımından zengin olması
- Amino asitler bakımından zengin olması
- Glisemik indeks düşüklüğü
- Ek olarak içerdiği lif

https://www.supplementler.com/urun/...ink&utm_content=Nutrade_Weight_Gainer_4500_Gr

Diğer başlıktaki yorumları okuyup, geçen yıl almıştım bu ürünü. Gayet memnun kaldım diyebilirim, bu yıl da alacağım. Yazılanlar doğru mu, memnun kalır mıyız gibi kafasında soru işareti olanlara cevap olur belki.

Hacim artışını desteklemek adına kullanılacak bir ürün.Tam Clean Bulk tabirine yaklaşan bir takviye yanı sıra Vitargo da kullanabilirsiniz.Tavsiye ederim.Hacim de iyi bir doluluk yaratıyor.

Gainer almayı düşünmeden önce yanında BCAA'da almayı düşünüyordum çünkü daha önce kullandığımda çok büyük etki hissetmiştim. Ama şimdi bu ürünü gördüm ve BCAA bakımından da zengin olduğunu farkettim. Bu ürünün yanında BCAA kullanmak saçma mı olur yoksa tavsiye eder misiniz?

Back
Yukarı