Nutrade Weight Gainer

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 23 67,6%
  • Orta karar

Votes: 9 26,5%
  • Başarısız

Votes: 2 5,9%

• Total voters
    34
Ben de bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. Yalnız gerçekten bunu supplement olarak kullanacağım. Bazı günler, kimi zaman toplantılardan veya iş stresinden dolayı katı gıda tüketmem mümkün olmuyor. O zamanlar protein tozu ile öğünü geçiştiriyordum. ama işin karbonhidrat kısmı eksik kalıyordu. Şimdi bununla bu tür anlarda karb sorununu da halletmeyi umuyorum.

bu ürün siteler de alman markası olarak geçiyor ama başka hiç bir bilgi içermiyor...Kullanan kişiler memnun kalsa da kendisini bu kadar gizlemiş olması soru işareti uyandırıyor..

Ben bu ürünü kullanmıştım. İlk gainerım dymıtize dı ondan sonra buna geçince pek etki alamadım dymitize bana baya kütle kattı eğer imkanınız varsa dymitize öneririm ama yağlanmadan büyümek istiyorum diyorsanız bu ürün güzel şeker oranı 0

Bu aralar karb açığını kapatmak için incelediğim supplement bu ürün..bireysel olarak gıdalardan yeterli karb alamadığımı gözlemliyorum..
komplex bir protein ürününe göre yüksek miktarda karb içeren bsn syntha-6 kullandığımda dolan kas glikojen depolarının etkisi ile kasların ne kadar dolgun durduğunu anlatamam..çevremdekiler de şaşırmıştı..
belki balon bir etki gibi gözükse de kasların aç kalmaması önemli..tek dezavantajı çok fazla gaz yapmasıydı.artık göbekli bir adam oluyorsunuz karnınızdaki gazdan..

bu ürün çok miktarda kompleks karb içerdiğini iddia ediyor diğer markaların aksine..aroma olarak sadece çilek olması eksi özelliklerinden gibi duruyor.
nutrade.in bu ürünü ile ilgili yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim..

supplementler.com daki tanıtım metni..fiyat 189TL
Şuan 229 tl :(

Bugün Nutrade'in bir bayisinden 4500 ifadesi olmayanından aldım. İlk başta işkillendim sahte ürün mü diye. Nutrade'e mail attım. Yeni içerik dediler. Şeker 0'a çekilmiş. Karbonhidrat ve yağ oranlarında hafif düşüşler de var. Bakalım memnun kalırım umarım. Buradan da sonuçları yazarım.
Dostum mrb yillar once kullanmissin biz simdi kullanacagiz zamaninda neler oldu bitti nasil nonuclar aldin au urunden

Back
Yukarı