Nutrex Muscle Infusion Black (Blend Protein)

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 39 72,2%
  • Orta karar

Votes: 13 24,1%
  • Başarısız

Votes: 2 3,7%

• Total voters
    54
evet,ölçek çıkıyor.

Bu urunu blend olması sebebi ile aldim, yani icinde whey ve casein var; ancak Myofusion'daki gibi pirinc proteini yok. Ustelik Dymatize gibi de GDO'lu soya bulunmuyor. Ancak tadini cok basarisiz buldum. Mazotumsu ve asiri sentetik bir tada sahip. Besin degerleri gunluk makrolariniza uydugu surece sabah uyandiginizda, antrenman sonrasi ve uyku oncesi kullanilabilir; ote yandan tat acisindan basarisizligina vurgu yapmak gerekiyor.

Turkiye piyasasinda kullanmadigim tek blend protein MusclePharm Combat Powder kaldi. Acikcasi deneyecegimi de sanmiyorum. Tercihim whey ve casein'e ayrica yonelmek olacak. Casein'in agir tadini gunde uc sefer almaktansa sadece geceye birakmak daha kolay olacak.

ben tadını çok beğeniyorum hatta tadını en çok beğendiğim ürünlerden birisi.ölçek başına protein oranı az olmasına rağmen kaliteli bir karışımı var (25 gr ında yeterli olacagını düşünüyorum) ben zaten blend protein kullanmaktan yanayım.içeriğinde bitkisel(soya,bezelye vb.) protein olmamasıda ürünü gözümde üst noktalara taşıyor.vazgeçemeyeceğim ürünlerden biri

alış veriş yaptığım bi internet sitesinde fiyatı 99 liraya düştü arkadaşlarla 4 kutu sipariş verdik bakalım nası bi protein tozuymuş.

alış veriş yaptığım bi internet sitesinde fiyatı 99 liraya düştü arkadaşlarla 4 kutu sipariş verdik bakalım nası bi protein tozuymuş.

O siteyi bende gördüm ama güvenemedim ne olursa olsun bu ürünü 99 liraya veremezler ben imkansız olarak görüyorum.

O siteyi bende gördüm ama güvenemedim ne olursa olsun bu ürünü 99 liraya veremezler ben imkansız olarak görüyorum.

daha önceden hocama sormuştum satıcıda sorun yok. üstelik web site farmatekten onaylı. sadece ürünlerin son kullanma tarihi kasım 2013 stokları eritmek için dampik yapmışlar.

daha önceden hocama sormuştum satıcıda sorun yok. üstelik web site farmatekten onaylı. sadece ürünlerin son kullanma tarihi kasım 2013 stokları eritmek için dampik yapmışlar.

farmatek onaylı olması güzel bir durum fakat son kullanma tarihinde oynanmanın olduğu söylentisi var bu konu aklımı çeldi açıkcası

farmatek onaylı olması güzel bir durum fakat son kullanma tarihinde oynanmanın olduğu söylentisi var bu konu aklımı çeldi açıkcası

o konu için bişi diyemem :) gelince etiketini iyice kurcalarım bakim değişiklik yapılmışmı. Şimdi aldık zati yapaçak bişi yok :)

o konu için bişi diyemem :) gelince etiketini iyice kurcalarım bakim değişiklik yapılmışmı. Şimdi aldık zati yapaçak bişi yok :)

peki son kullanma tarihi ile ilgili bilgiye nereden ulaştın ürün sayfasında hiç bir şey yazmıyor da en son bende gözü karartacağım gibi thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:49 ----------

/Firmayı aradım 09/2103 dediler geçtim bende 1 adet sipariş bakalım geldiğinde üstünde farmatek etiketine dikkat edelim dostum buradan haberleşiriz.

Çok düşündüm 99 TL ye almayı ama güvenemedim. Alanlardan yorumlarını bekliyoruz...

arkadaşlar bana özelden yazabilecek var mı ? şifreli bile olsa çözmeye çalışırım farklı abuk subuk bi site olmasın farmatek demiş arkadaşımız. yardımlarınızı bekliyorum

Tamam arkadaşşlar biraz uğraştım ama sanırım 3 harfli birşey gece gece anmayalım :)) tavsiye üzerine aldım şu anki mevcut protein tozumla beraber 2 adet te bu üründen sipariş verdim. Allah razı olsun hızlı bilgileriniz için

Back
Yukarı