Nutrex Muscle Infusion Black (Blend Protein)

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 39 72,2%
  • Orta karar

Votes: 13 24,1%
  • Başarısız

Votes: 2 3,7%

• Total voters
    54
Arkadaşlar bu ürünü dün akşam sipariş etmiştim lakin bugün saat 5 i geçti hala hazırlanıyor diye görünüyor. Ne kadar sürüyor gelmesi ? mail attım bana hazırlıyoruz diye mesaj attılar baştan mı imal ediyorlar ne yapıyorlar :))

Ben de bir an o skt 09/2013 ve 99tlye satılandan almaya niyetlendim ama arkadaş zehirlenme ihtimali konusunda kesinkez uyarınca cayıverdim riske girmeye gerek yok

geldi arkadaşlar, arkadaşımızın dediği gibi 2 günde ulaşıyor hemen kargoda ücretsiz. zaten ağustos a kadar ancak bitmiş olacak yazı çıkartayım elimdekilerle birlikte yeter. Zehirlenme konusunu garip faremiyiz biz :))

99 TL'ye cesaret edemedim ürünü almaya. Hayır o değil de bu üründen soğuttu beni bu fiyat. 160 TL verip de 99 TL'ye satılanın aynı versiyonundan alma gibi bir ihtimal de doğdu.

"Size de yaranılmıyor. Fiyat yüksek olsa pahalı diyorsunuz ucuz olunca da sorguluyorsunuz." diyenler olabilir ama ciddi bir fiyat farkı var...

etkisine bir şey diyemem daha ama monster milkden sonra içtiğim en güzel protein tozu.

antrenmanlarım olduğundan 10-15dk daha kısa sürüyor artık.sırf hemen bitireyim de gideyim protein tozunu içeyim diye çabuk çabuk yapıyorum hareketleri.

tat:10/8.5
karışma:10/7.0

tozu kullanmaya başladım tadı içtiğim en iyi protein tozu diyebilirim. tozu hocama bide bu tozu daha önce kullanmış arkadaşlarıma gösterdim hepsi onayladı . son kullanma tarihi daha uzun olsaydı 2 kutu daha alacaktım kısmet artık bi dahakine .

Arkadaşlar ben optimum whey'den geçtim bu ürüne. Tadını herkes övmüş fakat ben çok beğenmedim böyle acı bir kahve tadı geliyor optimumdan geçtiğim için mi böyle yoksa tadı normalde de böyle acımtırak bir kahveli çikolata gibi midir ?

tam ürünü duydum siteyide buldum alacaktım stokta kalmamış. Hay benim şansıma yaww..

Sitede başka kampanyada var EAS whey 2.2 kilo 99 lira bu nasıl nutrex yerine bunu alsam iyi gider mi..

Bence de siz riske girmeyin hocam 160-170 ye zehirlemeyenler var onlardan alın hyper_

Bence sen önce son kullanma tarihi yaklaşan supplementlerin besleyiciliğini ne oranda muhafaza ettiğini ve protein zehirlenmesiyle ilgili küçük bir araştırma yap ondan sonra bana akıl ver şimdiye kadar hiçbir proteine o yazdığın miktarlarda da para ödemediğimi bilmeni isterim ukalalığa lüzum yok !

bikaç arkadaş tat konusunda mesaj atmış ortaya yazıyım da herkeze cevap vermiş olayım. tozdaki hafif acılık içindeki multivitamin ve mineral içeriği yüzünden . içinde beyaz şeyler var diyede sormuşsunuz ama ben o kadar dikkatli incelemedim :) bi bakar soruştururum. oda tatlandırıcı veya mineralden ötürü olabilr.

Arkadaşlar merhaba, siteye az önce kayıt oldum.Ben o 'pimpirikli' denilen,titiz arkadaşlardan sayılabilirim.Çok arastırdım ki benim gibi olan arakdaşların kafalarındaki soru işaretleri silinsin diye.Bu ürün hakkında benimde şüphelerim vardı fakat,ürünü kullanmaya basladıktan sonra kafamdaki soru işaretleri olumlu şekilde son buldu.Ürün orantılı bir şekilde mineral ve protein dağılımına sahip.İçindeki BCAA nın diğer protein tozlarına göre daha az olması; malum olan ''protein tozu damar çeperlerini genişletiyor''a diğer tozlar kadar mahal vermiyor.İçimi ise gayet güzel.Tavsiye ederim ,başarılı bir ürün.

Herkese iyi günler.

Back
Yukarı