Nutrich Whey Protein Nasıl Sizce ?

arkadaşlar merhaba yaklaşık 5 aydir fitness yapıyorum haftada 3 gün gidiyorum fakat beslenmem düzgün olmadığı için sadece bu süre zarfında zayıfladım yani hacim ve kas yapamadım .. şimdi kendime özel beslenme programı hazırladım ve bu protein tozundan sipariş edip aldım kendime henüz kullanmadım .. aslında hardline ile nutrich arasında kalmıştım ama seçimimi nutrich ten yana kullandım sizce nasıl bir protein tozudur bu ? beslenmem ile birlikte kas yapmama yardımcı olurmu ? boyum 1.74 kilom 70 bu arada ..

Kilo alırken protein tozu kullanmak mantıksız. Keşke o parayı kasaba harcasaydın.
aslında kilom iyi niyetim kas yapmak .. zaten hergün tavuk ve hindi eti falan yemeye başladım yani beslenmemi ayarladım sayılır üstünde bu protein tozu gelişimimi hızlandırır mı bunu sormak istiyorum :)

Yeni bir ürün olduğu için kullanan pek yoktur diye düşünüyorum ama merak ettiğim bir marka aslında , bir kaç yerde yöneticileri çok iddialı konuşuyordu bir çok marka ile kafa kafaya gidecekleri hakkına, aminoasit değerleri weiderle kafa kafaya gösterilmiş neredeyse bakalım nasıl devam edicekler inş iyi tutunurlar sektöre uygun fiyatlı çünkü

Günlük protein ihtiyacını belirledikten sonra iyi bir beslenme programı ile birlikte mutlaka iyi sonuçlar alacaksındır.Onla birlikte bcaa ve glutamın de kullanmanı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günlük protein ihtiyacını belirledikten sonra iyi bir beslenme programı ile birlikte mutlaka iyi sonuçlar alacaksındır.Onla birlikte bcaa ve glutamın de kullanmanı öneririm.

zaten tozun içinde 1 gr glutamin ve 6 gr bcaa varmış .. bcaa ya daha gerek varmıdır ki ?

zaten tozun içinde 1 gr glutamin ve 6 gr bcaa varmış .. bcaa ya daha gerek varmıdır ki ?

Şu aşamada gerek yok fakat ileriki aşamalarda bcaa takviyesi sart şuan kullanmasına gerek yok.Bu arada bcaa nın tadı o kadar güzel değil simdiden söyliyeyim

Şu aşamada gerek yok fakat ileriki aşamalarda bcaa takviyesi sart şuan kullanmasına gerek yok.Bu arada bcaa nın tadı o kadar güzel değil simdiden söyliyeyim

İlerleyen süreçte de gerek yok.
aslında kilom iyi niyetim kas yapmak .. zaten hergün tavuk ve hindi eti falan yemeye başladım yani beslenmemi ayarladım sayılır üstünde bu protein tozu gelişimimi hızlandırır mı bunu sormak istiyorum :)
Hayır hızlandırmaz. İhtiyacından fazla aldığın protein kas gelişimini sağlamaz. Amacın kas gelişimi ise olay basit. Gereksinim kadar protein(kg başına 1.5 g kadar), yüksek karbonhidrat(%50-60), ihtiyacından 300-500 fazla kalori ve vücutta bunları kas yapımına ulaştıracak düzey ve şiddette yapılan antrenman.

Back
Yukarı