O Bir Türk Mehmet Yıldırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
guzel resimler hocam
bugun flex dergisi aldim ilk defa
hocam sizin weider in reklami vardi tabi seninde ustunde resmin ;)

slm mehmet abi çok başarılı ve kaliteli bir sporcusunuz sizi Olimpiada yüksek derecelerde görmek isteriz sizden BodyBuilding ile ilgili birkaç profesyonel tiyo (fazla bilinmeyen olursa herkes için yararlı olur :D )vermenizi rica ediyorum çunkü şunu biliyorum bu sporda bilgi sonsuz ve sürekli gelişmekte.

herhangi bir konuda olabilir mesela birkaç antrenman tiyosu, beslenme,suplement olabilir..

Mehmed yildirimi destekliyoruz. Simetri bozuklugu cok vücutta. Buna üzüldüm. Yoksa yarismalarda cok iyi yerlere gelirdi. Ama bu zamandan itibaren ne yaparsa yapsin sampiyon olacak formu bulamaz. Simetrisi cok cok kötü. Bacaklari dahi simetri bozukluguna ugramis. Bu hemen dikkat cekiyor ve eksi puan oluyor.
Son yaristigi Body Extreme frankfurt yarismasinda 8. olmustu herhalde. Oradaki performansa baktimda kötüydü. Mehmede diger yarismalarda basarilar diliyorum.

yapmayın

Arkadaşlar hata bulmak dünyanın en kolay işidir , her konuda yapılan her şeye binlerce hata buluna bilir bakınız futbol yazarları herneyse ben iddia edrim ki BODY BUİLDİNG dünyanın en cok özveri isteyen sporudur neredeyse özel hayatınızı yönetir ,acı çekilir vs..vs.. bunu yapabilmiş bizden daha iyi birini elştirmemeliyiz bence biz daha iyisek çıkar yarışırız öyle bir kereylede olmaz o işler bakın benimde türkiye üçüncülüğüm var ama bir sonraki yarışmaya giremedim niye maddi ve manevi cok fedakarlık ister.... dünya arenasında bir türk cok mutluyum

tekrar söylüyorum bir TEVFİK ULUSOĞLU, HAMDULLAH AYKUTLUG, AHMET ENENÜNLÜ ki tevfik ulusoğlunu yakından görmüştüm ve flex dergisinde bu kişilerin ıvır zıvır yarışmalarda geçtiği adamlar çeşitli sebeplerle daha sonraki yıllarda cok iyi yerlere gelmişlerdir

gurur

mehmet yıldırım, önder adsay gibi isimleri weider ın dergilrerinde görmek bana gurur verir sadece, yoksa carmen elctra da bile kusur var

Carmen electra ile mehmet in ne alaksi var onda bile kusur var demek yanlis örnek vermek demektir. Ama kardesim su güzel sözlerine destegimi ve desteklerimizi zaten veriyoruz kesinlikle yanlis düsünmüyorz . Yillardir sporcularin icinde yetistim o durumu belkide senden daha iyi bilirim. Bu spor hakikaten disiplin ve sabir istiyor.
Fakat Elestiri olmazsa nasil basariya gidilsin ki? Elestiriyi kötü manada yapmadigim yazilarimdan anlasilir. Bugün Ronnie Coleman Arnold schwarzeneggere iki kere sormus. Arnold bey benim vücudumdaki hatalar nelerdir ve nerelerimi düzeltmemi istersin demis. Adamlar hatalarimi söyleyin diyor. Elestiriye acik olmak gerekir bizim eksikligimiz budur.
Mesela bana göre görkem de definasyon eksikligi var. Vücut sekli gayt iyi. Hamdullah da hacim eksikligi ve pozlari iyi verememe eksikligi vardi ve Mr.Olimpia da hamdullah ondan cok düsü göstermisdi. Bu gibi konular önemli.
Tr de ben bir sporcu arkadasimi iyiligi icin elestirdigimde adam neredeyse bana küfür edecekti :) Arkadaslarim bizler elestiriyi kabul etmek zorundayiz. Ben türklerle o kadar cok gurur duyuyorum ki dergilerde türk isimlerine rastlayinca o sayfayi iki kere okuyorum. Benim kötü manada elestirmem haddim degil.

ÖZÜR

benim asıl yazım bir önceki sayfada kalmış ben gerginlik olmasın diye ...kusur kadı kızı -carmen electra benzetmesi yapmaya çalışmıştım... tüm sporculara ve mehmet e başarılar tebrikler

SELAM HERKESE,cok zamandir gelmiyorum foruma cok isim vardi ve body xtreme den sonra 5 YARISMAYA katildim ,

08/10/2006 HOLLANDA GRAND PRIX 4 uncu oldum
14/10/2006 BRUXELLE GRAND PRIX 3 uncu oldum
05/11/2006 GRAND PRIX INTERNATIONAL CARCASONE 1 inci ve OVERAL
18/11/2006 GRAND PRIX INTERNATIONAL AIX EN PROVENCE 1 inci ve OVERAL
25/11§2006 WEIDER PRO GRAND PRIX INTERNATIONAL 1 inci VE OVERAL
RESIMLERI GONDERIYORUM

DEXTER JACKSON BU RESIMLER SANA GODERIYORUM HANI DEMISTIN SIMETRIK BOZUKLUK VARMIS BENDE
OYLESE NIYE BRINCILIGI VERIYORLAR BANA SEN NEDEN ANLIYORSUN KI DE BOYLE BENDEN KONUSUYORSUN????!!!!

mehmet hocam ufak ayrıntılarda biraz daha gelişme var gibi.

Gercekten özledik seni Mehmet Abi,

ama sonuclari görünce özledigimize degimis. Tebrik ediyorum
N-aim'in de dedigi gibi ayrintilarda özellikle sirt ve kanatta olumlu degisimler var.

saygilar

teberikler memet abi

salut...

mehmet10.jpg

mehmet.jpg

Jun1802.JPG

bir kac resim

İzzet'in koyduğu son resim müthiş :shock: Tam wallpaper'lık.

böyle Türk vatandaşlarımız olduğunu bilmek güzel insallah ilerde daha iyi yerlere gelir sporcularımız her dalda...

yanılmıyorsam son yarışmadan sonra pro ünvanı aldı.alman dergılerıne kapak oldugunu duydum.

bence mehmet yıldırımın enbüyük problemi kolları. çift biceps pozlarında normalde biceps ve triceps arasında olan çizgi yok. bir tuhaf duruyor kolları bana göre. onun haricinde vucut gayet güzel.

evet guardboy Kağandan duydum bende çoksevindim. "Dun Mehmet le konustum . Kendisi Weider Cup ta elde ettigi dereceden dolayi IFBB Pro Card i almistir . Kendisini tebrik edip katilacagi Pro yarislarda basarilar diliyorum" demişş :)

Back
Yukarı