O Bir Türk Mehmet Yıldırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende bu resimleri onceden gordum ama nerde bilmiyorum :roll:

Kimdir nedir bilen varmı.Nerede yaşar hiçbirşey bilmiyoruz hakkında.Kim olduğunu merak ettim.

zagortenay dedi:
Kimdir nedir bilen varmı.Nerede yaşar hiçbirşey bilmiyoruz hakkında.Kim olduğunu merak ettim.

www.musclememory.com da yaptığım arama sonucu bulduğum kadarıyla

1999
World Championships - WABBA, Medium, 2nd
2001
World Championships - WABBA, Medium, 3rd
2004
Mr Universe - NABBA, Medium, 5th
World Championships - WABBA, Medium, 3rd
2005
Mr Universe - NABBA, Medium, 6th
World Championships - WABBA, Medium, 12nd

hangi fotoya baksam mesela burda kevinle cekilmiş bi foto sanki onların yanında bizimkiler cocukmus gibi kalıyor kucucuk..bu yabancıların bizden farkı ne ki merak ediyorum...yani adama bakıyoz uf mükemmel vücüt diyoruz..ama bi yabancıyla yan yana fotosu oldumu sanki yabancının cocugu gibi ince ve zayıf gözüküyorlar

fırat 26 dedi:
hangi fotoya baksam mesela burda kevinle cekilmiş bi foto sanki onların yanında bizimkiler cocukmus gibi kalıyor kucucuk..bu yabancıların bizden farkı ne ki merak ediyorum...yani adama bakıyoz uf mükemmel vücüt diyoruz..ama bi yabancıyla yan yana fotosu oldumu sanki yabancının cocugu gibi ince ve zayıf gözüküyorlar

kütle olarak daha küçük gözükmesinin sebebi sanırım alttaki fotoğraflar gençlik yıllarına ait..yoksa m.yıldırımda gayet kütleli b.b.cilerdendir..

evet diez bu resimleri ben eklemiştim dediğin gibi gençlik fotoları onlar şimdi gayet iyi

Biraz özel resimler

a19.jpg

a81.jpg

a82.jpg

a75.jpg

a64.jpg

a14.jpg

a33.jpg

e20.jpg

a7.jpg

Ve yarismalardan:
b13.jpg

b34.jpg

b22.jpg

b2.jpg

b95.jpg

b19.jpg

b10.jpg

b77.jpg

Friends
d4.jpg

d8.jpg

d12.jpg

d26.jpg

Kimdir ?

25/03/1972 Emirdag dogumlu. 3 yasinda Fransaya (Sedan) - gurbete göc etmisler. 15 yasinda jimnastige baslamis. Bu süre icinde HULK ve Conan gibi filmler kendisini etkilemis, ve sonrasinda Kas delisi olmus. Babasi kendisinin vücut gelistirmeye merak saldigini anlamis ve bir gün kendisine halter aletleri almis. Kendisi yavasca baslamis ve bir gün annesi bir fitness salonuna kayit ettirmis. O siralar bir magazada satici olarak calisiyormus. Salon sahibi olmayi hedef koymus (öncesinde 8 senelik hocalik yapmis ve yarismalara katilmis)

Bugun ise evli 14 yasinda bir cocugu var ve salon sahibi. Yarismada 98 kilo boy 1,78.

Weider Fransa sponsoru.

Antrenmani ise parnerle beraber haftada 5 gün idman.

Bu sene Görkem Gürsoy ve Serkan Cetin´in
bxvw9.gif
´de Rakibi.
http://www.bodybuilding-meisterschaft.de/wettkampf2.php

yaw dikkat ettim de Mehmet'in sağ göğsünde bir problem var sanırım. Göğüs simetrisi bozuk gibi??? Yanılıyor muyum?

iste tr nin gururu...

olagan üstü bir kanat kası yapmis..
kanat kaslarina hastayim..
ve gögüs kaslarıda mükemmel...

MEHMET YILDIRIM,

Forumumuza Hosgeldiniz.

Davetimi Kabul ettiginiz icin tessekürlerimi sunarim.

Umarim, forumumuzda bilgilerinizi paylasirsiniz ve katilimci olursunuz.

Sizin gibi bu spora yillarini veren, bir sporcuyu forumumuzda görmek ne güzel.

BodyForumTR ekibi adina size almanyadaki yarismada basarilar dileriz.

Saygilar

YILDIRIM MEHMET dedi:
EVET KATILIRIM AMA KUSURA BAKMAYIN TURKCEM ZAYIF TURK OKULA GITMEDIGIM ICIN
BAZI YANLIS BIR SEYLER YAZARIM :oops:

Merhaba Mehmet,

Hoşgeldin. Senin gibi bir ustanın aramızda olması çok sevindirici. :) zorlandığın yerde ingilizceye geçiş yap. Biz/Ben arkadaşlara çeviri yaparız. Ama Türkçe konuşmaktan da lütfen çekinme.

Tekrar Hoşgeldin :D

bu arada Mehmet'in web sitesi Fransızca. Ancak şu adresten ingilizce özgeçmişini inceleyebilirsiniz.

https://www.google.com/translate?u=...m.com/mavie.html&langpair=fr|en&hl=en&ie=UTF8

Back
Yukarı