0 karb yoğurt? gerçekten mi? nereden temin ettin?Ben de yaptım ketojen, daha dogrusu yapmadıgım kalmadı heralde. Ben çeçil peyniri, tereyagında yumurta, fıstık, tulum peyniri, badem, fındık, tam yaglı 0 karb. yogurt, mayonez kullanıyordum
biraz inceledim günlüğünü bende çok fazla diyet türü denedim CBL den verim alamadım aksine kilo almıştım. Yoğurdun değerleri doğruysa mükemmel fakat peynirde laktozu bakteriler tüketiyor ama yoğurtta benim bildiğim bu olmuyor. üreticiyle iletişime geçtin mi?A101 de birsah yogurt var. Beslenme punlugumun baslarında degerlerinin oldugu foto vardı
Bende 7 kilo aldım ama 1 cm arttı belim. Yani yagsız kas kutlesi için birebirbiraz inceledim günlüğünü bende çok fazla diyet türü denedim CBL den verim alamadım aksine kilo almıştım. Yoğurdun değerleri doğruysa mükemmel fakat peynirde laktozu bakteriler tüketiyor ama yoğurtta benim bildiğim bu olmuyor. üreticiyle iletişime geçtin mi?
BEGINNING THE CARB-LOAD
To gear yourself toward an anabolic state, you will want to begin your carb loading 5 hours prior to your final workout. At this time, 25-50g can be consumed, along with protein and fats to begin higher production of liver enzymes.
1-2 hours before the final workout, a combination of glucose and fructose is recommended to refill the liver glycogen. 25-50g is a good place to start, and you can add more as needed.
Genelde ketoda 5-6 keto 1 veya 2 gün kh yüklemesi yapılır(bana göre saçma nedenini açıklayacağım) 2 gün yapanlar için ilk gün %70 karb-%15 protein ve %15 yağ. Karbonhidratlar yüksek GI lı besinlerden seçilmeli ( işlenmiş gıdalardan uzak durun, mümkünse yüksek GI meyveler) ( yukarıda yağsız kas başına 4.5 kg alınması tavsiye ediliyor )NUTRIENT INTAKE
Your own experimentation is the best thing to recommend here, but I will provide you with some guidelines to help:
- First 24 hours: Carbohydrates will make up 70% of your total caloric intake - 4.5gper pound of lean mass. 15% protein, and 15% fats split evenly. Higher GI foods should be consumed.
- Second 24 hours: 60% carbs, 25% protein, 15% fats. 2.25g of carbs per pound of lean mass is recommended. Lower GI foods should be consumed.
RE-ENTERING KETOSIS AFTER CARB UP
- Day 1: Do not eat after 6pm.
- Day 2: Wake up and perform HIIT or intense weight training on an empty stomach. Begin strict ketogenic diet with 0-2% carb intake.
- Day 3: Wake up and perform MISS (medium intensity steady state) or medium intensity weight training on an empty stomach. Return to normal ketogenic diet with 3-5% carb intake.
Bence ketojen son aşamada kullanılması gereken bi diyet. Son çare olarak yani
Zor oldugu için. Yani sürekli yanında taşıman gerek yiyeceklerini. Yoksa ben cbl'ye devam ederdim yurtta kalmasam
Zor oldugu için. Yani sürekli yanında taşıman gerek yiyeceklerini. Yoksa ben cbl'ye devam ederdim yurtta kalmasam
Chewing gum, including sugarless
Although diet sodas will not interfere with ketosis and can help you keep your carb intake low
Genel olarak konuşuyorum. Yurtlardaki yaşamı bilmiyorum ama kahvaltıda muhtemelen peynir çıkıyor. 8 saatlik IF yapılabilir, kuruyemiş saklamak ta zor olmamalı.Kaşar peyniri, salam yurtta bulunduralacak şeyler degil ki.
Yeşilçay tüketimini arttırdım. Yumurta tüketimim içindeki bcaa oranından dolayı yüksek. Su 5 litre civarlarında.
Ben poşet olarak tüketiyorum vücuda yararını önemsediğim söylenemez kafein olması yeterli. Ama kuşku duyuyorsan aktarlarda mevcut, çoğu arkadaşım aktarlardan alıp öyle kullanıyor. Bana fazla zahmetli geliyorÖncelikle programınızda basarilar takipteyim bir sorum olacak yeşil çayı nasil temin ediyorsunuz ? Bildigim kadariyla bu marketdeki poset yeşil cay bahsedilen gerçek yesil cay ile alakasi yokmuş hem fiyat hemde vucuda yarari açısından
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ara keto uygula, ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınYukleme gunun cok yetersiz buluyorum acikcasi.