baskn35
Üye
Merhabalar,
yaş 15.5
kg : 62
boy : 168
1 bucuk aydır body building ile ilgileniyorum.
sabah pekmezle kalkar 1 tam 1 beyaz yumurta, 1 avuç ceviz, 2 esmer ekmek dilimini bal kaymakla yerim. (11 de pekmez, 11:30 da kahvaltı) ((öğlenciyim))
Okulda ne yazıkkı sadece simit yiyebiliyorum.
Eve 6 da geliyorum;
antreman günleri biraz tavuk yanında 1 tabak pilav yiyip 1 saat sonra antremana gidiyorum, antremandan sonra 1 muz ve 50gr lor yiyorum. 30 dk sonra bol tavuklu pilav ve 2 yumurta beyazı yiyorum. yatmadan süt içiyorum(bazen ballı)
Antremana gitmediğimde aksam 6 da geldikten sonra biraz atıştırıyorum.
aksam 8 gibi evde olan yemeği yiyorum(genellikle sebze)
SORULARIM:
Okulda genellikle acıkmıyorum, fakat midem boş dursun istemiyorum.
1)Evde kolayca hazırlanabilecek, kolayca sorunsuz okula götürebileceğim ne yapabilirim?
2)Antreman yapmadığım günler, aksam eve gelince neler yemeliyim?
3)Ve önerdiğiniz tarifi okula sadece antreman günleri mi yoksa hergün mü götüreyim?
Şimdiden okuyup cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.
yaş 15.5
kg : 62
boy : 168
1 bucuk aydır body building ile ilgileniyorum.
sabah pekmezle kalkar 1 tam 1 beyaz yumurta, 1 avuç ceviz, 2 esmer ekmek dilimini bal kaymakla yerim. (11 de pekmez, 11:30 da kahvaltı) ((öğlenciyim))
Okulda ne yazıkkı sadece simit yiyebiliyorum.
Eve 6 da geliyorum;
antreman günleri biraz tavuk yanında 1 tabak pilav yiyip 1 saat sonra antremana gidiyorum, antremandan sonra 1 muz ve 50gr lor yiyorum. 30 dk sonra bol tavuklu pilav ve 2 yumurta beyazı yiyorum. yatmadan süt içiyorum(bazen ballı)
Antremana gitmediğimde aksam 6 da geldikten sonra biraz atıştırıyorum.
aksam 8 gibi evde olan yemeği yiyorum(genellikle sebze)
SORULARIM:
Okulda genellikle acıkmıyorum, fakat midem boş dursun istemiyorum.
1)Evde kolayca hazırlanabilecek, kolayca sorunsuz okula götürebileceğim ne yapabilirim?
2)Antreman yapmadığım günler, aksam eve gelince neler yemeliyim?
3)Ve önerdiğiniz tarifi okula sadece antreman günleri mi yoksa hergün mü götüreyim?
Şimdiden okuyup cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.