Olduğun kilodan fazla görünmek ?

69 Kilo olmama rağmen 75 80 kilo görünüyorum şişik duruyorum ve yağ da var karın kaslarım gözükmüyor neden olabilir.? + Ne yapmalıyım yağları verene kadar diyet mı yapayım sızce ? boyum 1.78

Olduğun kilodan fazla görülme diye birşey yoktur.Psikolojik olarak öyle geliyordur veya giydiğiniz giysiler kalındır vbz.Vücudunuzdaki yağları vermek istiyorsanız diyet ve spor kolay ulaşmanızı sağlar hedefinize.

genetık faktörler ve psikoloji olabılır yağ yakımı ıstıyorsan dıyet eşliğinde cardio yapabılırsın

örneğin 165 boy 70 kilo olan bir insanın olduğundan kilolu göstermesi normaldir çünkü boyuna göre kilosu fazladır ama, boyun 178 kilon 69 ise bu biraz psikolojiktir.. şişik duruyorum demişsin. deri altı ödem (vücudun su tutması) olabilir. düzenli cardio+diyet+bodybuilding ile mükemmel bir sonuca ulaşabilirsin...

benim 1.80 kilo 76.5 ama çoğu kişi 80-85 misin diye soruyor :) özellikle idmanladan sonra yağ oranım %15

Son düzenleme:
Kas kütlesinin az olmasından olabilir mi?
Ben 1 kg kas 4kg yağ tutar diye birşey duymuştum ama eğer kas kütlesi az ise şişik durman normaldir.
Yada üstteki üyelerin dediği gibi psikolojik olabilir.

Back
Yukarı