Olimp amino 5500 ,400 tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

opeh

Üye
6 Tabletinde 5426 mg Amino su Varmış .

Bu Optimum Twinlab Universal Gibi Markalara Oranla Çok Çok Düşük .

Tercih Senin Kolay Gelsin

peki bu ürün sence universal amino 2700 le kıyaslanabilirmi, hangisi daha iyidir

daha önce bu ürünü kullanan yokmu arkadaşlar
, olimp markası sizce iyimi kötümü

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:36 ----------

ayrıca ürünün değerleri şöyleymiş;
bu değerlerden anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Alanin / alanin=234 mg

Arginin / arginin=132 mg

Asparaginsäure / aspartik asit=
480 mg

Cystin / sistein=138 mg

Glutaminsäure / glutamik asit=690 mg

Glycin / glisin=84 mg

Histidin / histidin=84 mg

Isoleucin / izolösin (BCAA)=

450 mg

Leucin / lösin (BCAA)=
942 mg

Lysin / lisin=420 mg

Metiyonin / metionin=120 mg

Phenylalanin / phenlyalanine=156 mg

Prolin / prolin=228 mg

Serin / serin=180 mg

Treonin / treonin=240 mg

Triptofan / triptofan=84 mg

Tirozin / tirozin=156 mg

Valin / valin (BCAA)=456 mg

Taurin=150 mg

Vitaminzusatz;pro Porsiyon 6 Kapseln

B6 vitamini=0,66 mg

Son düzenleme:
3 tablet başına düşen değerleri karşılaştır diğer x ürünle, hangisi daha yüksek ise onu tercih et.
sonuçta bunlar beslenme desteği aralarında çok büyük farklar yok..

universal 2700 yavaş karışımlıdır. bazı aminolarda whey den üretilmiştir bunlarınemilii daha hızlıdır.

amino alırken 100gr daki lösin, izolösin ve valin değerlerine bak.
örneğin optimum 2222 yavaş karışımlı bir aminodur hatta soya proteininden üretilmştir.
prolab 2000 ise wheyden üretilmiştir hem kullanılabilirliği hemde emilimi hızlıdır.

bu dediklerime göre kıyas yapmalısın. karşılaştırma yapman için başka bir durum yok ortada. fiyatlarından başka...

haa bu arada protein açısından iyi beslenmiyorsan çokta faydası olmaz. ha en iyi şekilde faydası olsa bile gözle görülmez :D

Ben bu üründen kullanıyorum 3 kutu hediye geldi. Aman aman bi faydasını görmedim zaten usd61'in de dediği gibi arada kaynayıp gidiyor :)

olimp amınoasıt 5500 kullanıyorum 400 tablet yaklasık 6 ay gitti az bişi kaldı antreman öncesi 3 sonrası 3 kullanıyorum küçük kapsüller rahat yutuluyor kafa yapmıyor çok gaz yapıyor özellikle gece gaz etkisi büyük haricinde azda olsa antremanda etkisini fark ediyorum örneğin ilk setleri yüksek ağırlıklarla girmeye basladım kullandıktan 3 4 hafta sonra ama son 2 aydır aynı agırlıklarla calısıyorum belkide daha iyisini almalıyım kısa sürede yüksek etki gösteriyor baslangıc için ideal gibi

iyi fiyat iyi içerik olimp amino 5500 kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bir tanesi Özellikle caps boyutları küçük içimi rahat...

Back
Yukarı