OLIMP CLA + L-Carnitine 60 CAPS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Öncelikle Herkese İyi Günler..

Bugün yeni bir takviye aldım Spor Hocamın önerisiyle yaşım 16 107 Kiloyum sizce bu takviye bana yardımcı olur mu diyetle beraber kullanacağım..

Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum Çok Teşekkür Ederim..
2.jpg
DipNot : Spora başlayalım 2.ayım ilk ay 9 kilo verdim 116 kiloydum Şuan 107..

Olabilir güzel bir ürün spor hocan ne şekilde kullanmani önerdi?

Anladım normal kullanım şeklide sabah kahvaltıdan sonra ve spordan yarım saat önce olması lazım yemeklerden 10 dk önce de alabilirsin ancak fayda saglasada çok birsey bekleme hersey senin yapacağın diyet ve aktivite ile alakali :-)

16 Yaşındayım ilk ay 9 kilo verince epey mutlu oldum yani açıkcası biran önce iki basamaklı kilolara inmek istiyorum :D

Takviyenin Faydası Olur dimi yani Diyet konusunda önerileriniz var mı ?

Mesela bunları yapma bu sana yardımcı olur kısaca özet geçer misiniz bu sefer kurtulmam gerek yağlarımdan çok istekli ve azimle spor yapıyorum

Benden daha iyi bilenler vardır elbet ama o takviyenin içinde yeşil çay özü cla ve carnitine var yardimci olur ama en fazla yüzde 5 yardimci olur takviyelerden çok birsey beklememek lazım sen yaptığın sporda iyice terlemeye bak :)

Değerli üyemiz;

Bekleme süresini ihlal edip ilgili kural maddelerini ihlal ederek özellikle başka bir bölüme başlık açtığınız için başlığınız içeriğine bakılmaksısın kilitlenmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı