Olimp Creatine Xplode 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urunn sizce nasil?

• Basarili

Votes: 10 66,7%
  • Orta karar

Votes: 2 13,3%
  • Basarisiz

Votes: 3 20,0%

• Total voters
    15
  • Poll closed .

BeachBoy

Üye
attachment.php

Alman menşeili marka olan Olimp Sport Nutrition'un creatine komplex ürünü. Extra olarak bu komplex taurine ile desteklenmiş.

attachment.php

Eklentiler

• 1_243x300.jpg
    1_243x300.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 2.048
  • 2.jpg
    2.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 2.038
ürün 1 haftadır falan tr'de. elimdeki bittikten sonra kullanacağım ilk creatine ürünü bu. içeriğinde 6 çeşit creatine ve taurin var. özellikle creatine magna power son yıllarda dünyada en popüler creatine türü. içeriği çok iyi bir ürün. kullanmadan tavsiye edebilirim.

bu ürün için yükleme yapmaya gerek var mı?sizce denemeye değer mi?son olarak da bi n.o ürünü ile karıştırılıp kombine edilebilir mi?

tabloya göre

tabloya göre deneye deger bi ürün gibi gözükyo ama markası ne derece güvenilirdir onu bilemem yani tablodaki degerleri taşıyomu o saflık ciden varmı bilemicem:)

merhaba arkadaşlar, bu ürünü mü almalıyım yoksa monohidrata devam mı etmeliyim kararsız kaldım. olimp 500gr en ucuz 85TL gözüküyor, gasparinin 300gr micro monohidrat 31TL satılıyor. kaba hesapla olimp 300gr 51TL na gelmiş oluyor. olimp'in içerik açısından üstünlüğü(6 çeşit creatin içermesi vs..) bu fiyat farkına değermi?? kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

merhaba arkadaşlar, bu ürünü mü almalıyım yoksa monohidrata devam mı etmeliyim kararsız kaldım. olimp 500gr en ucuz 85TL gözüküyor, gasparinin 300gr micro monohidrat 31TL satılıyor. kaba hesapla olimp 300gr 51TL na gelmiş oluyor. olimp'in içerik açısından üstünlüğü(6 çeşit creatin içermesi vs..) bu fiyat farkına değermi?? kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Bence deger, icindeki taurin unutulmamali creatine emilimini kuvvetlendirdigi konusunda yazilar mevcut. Benim listemdeki urun, 2. kutu monom bitecek ve buna donecegim.

Bence deger, icindeki taurin unutulmamali creatine emilimini kuvvetlendirdigi konusunda yazilar mevcut. Benim listemdeki urun, 2. kutu monom bitecek ve buna donecegim.

teşekkürler.... sanırım şu aralar pek yaygın değil. bende 2 haftalık bekleme arasındaydım.alıp denemeyi düşünüyorum.

bu creatine yanlış hatırlamıyorsam portakal aromalı olucak ve creatine de portakal suyu gibi asitli şeylerle içilmesi önerilmiyor.
Genelde üzüm suyu,kayısı suyu,şeftali suyu,normal su içine karıştırıp içilmesi gerektiğini düşünüyorum.
O yüzden karışım sonrası aromada bozukluk olabileceğini düşünüyorum ama emin değilim çünkü daha önce hiç denemedim..
Birde kullanımı 90kg altı için şöylesi daha mantıklı geldi:
ilk 1 hafta yükleme süreci 2x5 (2gram sabah ara öğün antreman öcesi antreman sonrası gece yatarken) haftanın her günü ise 2 gram antreman sonrası yeterli olur gibime geliyor.
Eğer yanlış düşünüyorsam yorumlarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Back
Yukarı