• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

oluyormu sizce

merhaba daha öncede fotolarımı koymustum ama ağırlıklı olarak sadece kolların geliştiği yönde yorumlar aldım,yorumlar için teşekkürederim,şimdi biraz göğüs çalışıyorum,yaptığım iş biraz ağır olduğundan hala düzenli bir çalışma programı uygulayamadım,daha önce koyduğum fotolardan birini ve şimdi çektigim bir foto daha koyuyorum sizce gelişme varmı tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Fotoğraf0381.jpg
    Fotoğraf0381.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 530
  • Fotoğraf0397.jpg
    Fotoğraf0397.jpg
    160,8 KB · Görüntüleme: 550
Teşekkürederim.

Eklentiler

• Fotoğraf0376.jpg
    Fotoğraf0376.jpg
    208,5 KB · Görüntüleme: 429
  • Fotoğraf0384.jpg
    Fotoğraf0384.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 443
  • Fotoğraf0400.jpg
    Fotoğraf0400.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 407
  • Fotoğraf0405.jpg
    Fotoğraf0405.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 441
Oluyor abi oluyor tebrikler.

Bana kalırsa herşeyi orantılı yapın 4 ay yağ yakma programı çalışın sonradan sıkıntı çekmezsiniz şuan yağın üstüne kas dikiyorsunuz gibi. Yanılmıyorum galiba karar sizin

unutmayın yaşlı bir kadındada 40cm kol oluyor. önemli olan hatları çıkartıp simetri bi vücut oluşturmak. önce kardiyo.

Yağdan Başka Birşey Göremiyorum.Ağırlık çalışmasını azaltın karbonhidrat diyeti uygulayın.Yağdan Kaçının,Kardiyoya Ağırlık verin.O Yağlardan Kurtulmadan Vücut Şekillenmesi İmkansız.

Back
Yukarı