Omuz bölgem yandı

Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi açık havuza gittim 2 gün önce ve biraz krem surdum koruyucu ama ıse yaramadı omuz bolgem yandı su toplamaya başladı nasıl geçirtebilirim kolumu kaldırırken v.s acıyor, Bephanten kullanıyorum krem olarak şimdiden teşekkürler.

Soğut tut omzunu yanık kremi sür hemen geçmez 2-3 güne geçer . Geçmiş olsun

geçmiş olsun superhero, benzeri olay başıma gelmişti güneş yanığından sonra kuzenlere sert bir kese attırmıştım hamamda :D omuzumda dağ gibi su toplanmıstı baloncuk şeklinde , tshirt giyerken bile canım cok yanıyordu. Doktor Madecassol ve Aklovir isimli 2 tane krem vermişti. Yanlışta bilgilendirmek istemiyorum fakat benımkıne benziyorsa sorunun kullanabilirsin,geçmiş olsun

geçmiş olsun superhero, benzeri olay başıma gelmişti güneş yanığından sonra kuzenlere sert bir kese attırmıştım hamamda :D omuzumda dağ gibi su toplanmıstı baloncuk şeklinde , tshirt giyerken bile canım cok yanıyordu. Doktor Madecassol ve Aklovir isimli 2 tane krem vermişti. Yanlışta bilgilendirmek istemiyorum fakat benımkıne benziyorsa sorunun kullanabilirsin,geçmiş olsun
Aynısı oldu dev gibi su baloncukları var simdi soyulmaya basladı yavastan fikrini denemeye calıscagım aynı benimde t-shirt giyerken felan acıyor kolumu kaldıramıyorum

Ne yazık ki bana her yaz sezonunun basında oluyor bu durum.Beyaz tenli biriyim yanmamak için günde 1 tane güneş kremi bitirdiğimi biliyorum ama tenim bem beyaz oldugu icin yanıyorum :) İlk 2 gün biraz sıkıntı olabilir ama sonra geçiyor :)

Aynısı oldu dev gibi su baloncukları var simdi soyulmaya basladı yavastan fikrini denemeye calıscagım aynı benimde t-shirt giyerken felan acıyor kolumu kaldıramıyorum

o zaman kullanmanı tavsiye ederim cok hızlı tedavi ediyor gerçekten

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Konu Dışı

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Panthenol iceren iceren spreyler bu konularda basarili (Gunes yaniklari vs.)

Back
Yukarı