murat.pinarbody
Üye
Genellikle press hareketlerınde sol omuzum kıt kıt dıye ses gelıyor sızce bu neden kaynaklanabılır yanı doktora gostermeyı dusunuyorum ama yoksa her fıtnesscının yaşayacağı durumlardan biri mi
Smith Machine youtube'dan merak ettim baktım hocam sanırım hafiften yatay olduğu içinmi eklem düşmanı olarak nitelendiriyorsunuz?Bacak antrenmanı hariç her antrenmandan önce Omuzlarını Hafif kilo ile ısıt. Bunu 1 set yana açış 1 set arkaya açış 1 set de aynı kilo ile press şeklinde yapabilirsin. Son olarak kesinlikle Smith Machine denilen EKLEM düşmanı makineyi hayatının sonuna kadar programlarından çıkar. Aksi halde o sesler daha da çoğalır ve ileride sadece ses olarak kalmaz başka sorunlara dönüşür o zaman da çok pişman olursun .Çünkü Omuz sakatlıkları başka hiçbir şeye benzemez
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Peki vitamin hapları bu konuda bi işe yarar mı yani vitamin eksikliği falan sıkıntı çıkarır mıNe doktora gitmene gerek var ne de eklem destek ürünleri kullanmana . Doktora gidersen bu seslerin normal olduğunu , acı hissetmediğin veyahut günlük hayatını-antrenmanlarını etkilemediği sürece hiçbir problem olmayacağını söyleyip seni eve gönderir. Her şekilde zaman kaybı. O yüzden şu an ne yapıyorsan aynı şekilde yapmaya devam et . Eklem ürünlerini şimdi değil de eğer bu sesler ileride farklı problemlere dönüşürse o zaman düşünürsün ki zaten bu ürünleri 1-2 hafta değil 3-4 aylık süreçlerde kullanmak gerekir aksi halde pek bir işe yaramaz
beslenmemde cok fazla yeşillik yok aslında brokolının olmasını beklıyorum donuk sekilde bulamadım hıc bı yerde.Bıde gece yatmadan önce lorlu salatam var o kadar yeşillkik var yeşillikte önemli vitamın var o yuzden sordumAçıkçası bu konuda net bir bilgi sahibi değilim ancak D vitamini kemik gelişimi için olmazsa olmaz olduğuna göre Eklemler için de doğal olarak önemli olmalı . Bunun yanında yeteri kadar beslenebiliyorsan kolay kolay vitamin eksikliği olacağını da düşünmüyorum ama sen yine de internetten bir araştır ki için rahatlasın
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için pazartesı doktora gidiyorum[DOUBLEPOST=1410693598][/DOUBLEPOST]Benim düşüncem rotator cuff kaslarında problem var internal yada external rotasyonundan biri birinden baskın olması muhtemel.Sesler araya sıkışan tendonlardan geliyor.İhmal edersen ömür boyu uğraşacağın bir eklem sakatlığı yaşarsın.
daha iyi anlaşılsın diye yazdım başlığı doğalBaslik cok iyiymisDoktor en temizi. Bilmeden ters bisey yaparsin hocam spor hayatinin bitmesine kadar gidebilir. Gecmis olsun