Arkadaşlar aynı tanı bendede var.Kaldırdığım ağır bir yük ten sonra omuzumda sakatlanma yarattım.mR sonuçlarını bugun aldım.Teshiş
(tip 2 impingement) ve
bursalarda minimal sıvı olduğu gözlendi.Doktor 1 - 1.5 at fizik tedavi görmem gerektiğini eğer sonuç alamaz isem
artroskopi denilen bir ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ve Trabzon gibi bir yerde bu ameliyatın yapılmadığını istanbul Ankara gibi yerlerde yapıldığını söyledi.Aslında normal güncel hayatta kolumda ne ağrı ne sızı.Sadece belli açılarla zorladığımda ağrı yapıyor.Antremanlar da omuz hareketlerinin yarısını göğüs hareketlerinin ise tamamını yapamıyorum.ama diğer hareketleri yapabiliyorum.örneğin 90 kg ile kanat çalışırken kol ve omuzlarla kendime çekmeme rağmen hiçbir ağrı hissetmiyorum ama nedense özellikle göğüs çalışırken omuzum acayip sızı hissediyorum.daha sonra fizik tedavi doktoruna gittim ve bana evde yapmam için bazı hareketler verdi.ilk doktorum ortopedici fizik tedavi olmam gerektiğini söyledi fizikteki doktor ise evde yapmam gerekekn harekletler verdi.şimdi arasındaki bağlantıyı kuramadım.Acaba benim gibi aynı sıkıntı yaşayip farkli tedavi yöntemleri deneyen arkadaşlar ne olur yardımcı olun....