GoDDy
Üye
Değerli ve tecrübe sahibi forum üyeleri merhabalar benim sağ ile sol omzum arasında bariz bir şekilde fark var gerek ön omuz gerek arka omuz.Sağ omzum ; ön ve arka omuzda ,soldan çok büyük artık tshirtten bile belli olmaya basladı bu fark bu son programımda omuz çalışırken sol omzu yani zayıf olan tarafı daha cok hissetmeye ve zorlamaya calıstım sağı presslerde itiş gücü olarak kullandım sadece yine değişen bir şey olmadı bu 2 ay içerisinde programım su sekildeydi
enseye mac. press 12.10.8.6
çift d. press " " " "
cable çift el acıs " " " "
çift el cable front " " " "
tek d. front " " " "
2 yıldan beri bu sporu yapmaktayım , aradaki bu farkı kapatmak için gerekirse military mac. pressleri gerekirse arka omuz makinede bütün bu hareketleri sol omuzla girip cıktıgı kadar ,basabildiğim kadar basıp aradaki farkı kapatmayı düşünüyorum 1 ay deneyeceğim sag omzu hiç bir şekilde kullanmayacagım baktım işe yarıyor 1 ay daha feda edip devam etmeyi düşünüyorum.
Bunlar benim kendi düşüncem forumda illaki mutlak bu konuda tecrübe sahibi ustadlar vardır bana bu konuda yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim .
...İYİ FORUMLAR...
enseye mac. press 12.10.8.6
çift d. press " " " "
cable çift el acıs " " " "
çift el cable front " " " "
tek d. front " " " "
2 yıldan beri bu sporu yapmaktayım , aradaki bu farkı kapatmak için gerekirse military mac. pressleri gerekirse arka omuz makinede bütün bu hareketleri sol omuzla girip cıktıgı kadar ,basabildiğim kadar basıp aradaki farkı kapatmayı düşünüyorum 1 ay deneyeceğim sag omzu hiç bir şekilde kullanmayacagım baktım işe yarıyor 1 ay daha feda edip devam etmeyi düşünüyorum.
Bunlar benim kendi düşüncem forumda illaki mutlak bu konuda tecrübe sahibi ustadlar vardır bana bu konuda yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim .
...İYİ FORUMLAR...