omuzlarımı nasıl düzleştirebilirim acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm benim omuzlarımın biri aşşağıda biri ise yukarıda ve daha önde
ayna karşısına geçtiğimde çok rahatsız oluyorum bir omzum oldukça düzgün öteki ise aşşağıda ve öne doğru çok bilgisayar oynadım onun için oldu ama nasıl düzeltebilirim bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin acil hemen uygulamaya başlamak istiorum ilgilenenlere teşekkürler

edit (DaFFy): 13 Yardım, Şuna Bir Bakın, Böyle Yapsammı, Nasıl?, Birkaç Soru ve bunların benzerleri, hiçbir bilgi taşımayan başlıklar kilitlenecektir. Herkes mesajınıza baksın diye üstü kapalı, muğlak başlıklar seçmeyin

kassızbodyci dedi:
slm benim omuzlarımın biri aşşağıda biri ise yukarıda ve daha önde
ayna karşısına geçtiğimde çok rahatsız oluyorum bir omzum oldukça düzgün öteki ise aşşağıda ve öne doğru çok bilgisayar oynadım onun için oldu ama nasıl düzeltebilirim bu konuda bilgili arkadaşlar lütfen yardım etsin acil hemen uygulamaya başlamak istiorum ilgilenenlere teşekkürler

slm siteye hosgeldin...
kendi vücut resimleriniz bölümüne resimlerini (omuz) koyarsan yardımcı olabiliriz...
ve kendin hakkında bilgi verirsen (resimlerin altına) yas---boy---kg---spor gecmisi v.s. v.s. bilgi verirsen daha iyi yardım olur...

unutmaki nekadar bilgi verirlirse okadar yardım alınır...

kolay gelsin...

bence güzel bi antreman programıyla cözülür bu iş flexor hoca daha iyi bilir.ama ben böyle düsünüyorum

bence flexor hoca,masteer in yorumlarına göre haraket et..ve diger bilen arkadasların yorumlarınıda dikkate alırsın

slm bence onu gözünde büyütüyorsun ayrıca sen kimseye söylemezsen senden başkalarının fark etmesi çok çok zor bir de şu varmesela diyelim solak solunu daha çok kullanıyorsun doğaldır omuzun da aşağıda durması

flexor hocanında dediği gibi kemik eğriliğide olabilir ama resmin olsa daha iyi olur...

bende solağım benim vücüdün sol tarafı sağ tarafa göre daha gelişmiş.simdilerde sağ koluma ağırılığı sol koluma göre daha fazla koyuyorum.biraz eşitlenme var

Ben amatörce vücudumu geliştirmek istiyorum spor salonuna gidebilirim ancak omuzlarımın çok düşük ve dar olduğunu düşünüyorum boyum 1.90 kilom 75 ve kafa boyun yapım biraz büyükçe omuzlarımın geniş ve hacimli görünmesi için hangi kas bölgelerini çalıştırmalıyım ve ne yapmalıyım bu arada yaşım 17 yardım edebilirseniz çok sevinirim ??? omuz ölçüsü =110

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- - öncelik hakkı ihlali

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı