• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Omuzlarım çok mu dar ?

WP_20160531_19_30_34_Pro (2).jpg
Merhaba arkadaşlar
18 yaşına yeni girdim 173 boyundayım 58 kiloyum.Evet boyuma göre zayıfım ama omuzlarımda çok dar gibi geliyor bana sizcede öyle mi ?
Bu arada skolyozum var yüzmeye başlıyorum omuzun biri ondan biraz havada.

Son düzenleme:
omuz genişliğim 100 cm falan 70 kilo olsam biraz daha iyi görünürüm sanırım.[DOUBLEPOST=1464714940][/DOUBLEPOST]
173 58 kg zayıfsa ben ölücem heralde 178 55 56 :D çokmu zayıfım beh
Hocam siz dahada zayıfmışsınız ama bende 58 kiloyum göstermiyorum hiç herkes zayıfsın diyor 70 olmam gerek sanırım.[DOUBLEPOST=1464715135][/DOUBLEPOST]
kilonuza ve boyunuza göre normal olduğunu düşünüyorum
Hocam 70 kilo olsam omuzlarımda genişleme olur mu ? skolyoz olmasa direk salonda çalışacağımda önce yüzmem gerekiyor.

omuz genişliğim 100 cm falan 70 kilo olsam biraz daha iyi görünürüm sanırım.[DOUBLEPOST=1464714940][/DOUBLEPOST]
Hocam siz dahada zayıfmışsınız ama bende 58 kiloyum göstermiyorum hiç herkes zayıfsın diyor 70 olmam gerek sanırım.[DOUBLEPOST=1464715135][/DOUBLEPOST]
Hocam 70 kilo olsam omuzlarımda genişleme olur mu ? skolyoz olmasa direk salonda çalışacağımda önce yüzmem gerekiyor.
tabiki olur bi genişleme ama bel ölçünüzü arttırmamaya çalışın yoksa dar gözükür yine belde çalışın yani

Özellikle kanat çalışmanıza önem vermeniz lazım.

Zayıfsın doğal olarak omuzların dar,skolyoz icin ise acil olarak spora başla ve sırt haraketlerine önem ver.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı