saydam'a katılıyorum..
doktor konusu aslında forumda birçok yerde tartışıldı..
Bazı doktorlar bu spora önyargıyla yaklaşmaktalar, ve belki de neye benzedigi hakkında bir fikre bile sahip değiller..
bu durumdaki doktorları kesinlikle suçlamıyorum.. sonuçta ben de birçok sporun neye benzedigi hakkında bir fikre sahip olmayabilirim..
benim eleştirdiğim nokta bu tarz doktorların bilgi sahibi olmadan fikir üretmeleridir.. Vücut geliştime sporuna sadece sakatlığa yol açan bir spor olduğundan başka gözle bakmayan, alınan ek besinlerin ne olduğunu bilmeden zararlı, zehirli maddeler olduğunu iddia eden doktorların varolduğunu bilmekteyim..
senin karşına çıkan doktorun bu konuda ne kadar bilgili olduğu konusunda bir fikrim yok..
benim sana önerim sporcu sağlığı ile ilgilenen ve bu konuda bilgili olduğunu düşündüğün başka doktorlara da gözükmen..
çünkü bir sporu hayatından çıkar demek en kolay çözüm yoludur.. tıppın bu kadar ilerlediği bir dünyada birçok sağlık sorunun çözümü için yollar bulunurken omuz sakatlıklarının iyileşmesi için hiçbir tedavinin olmadığını düşünmek bana çok mantıksız geliyor.. en azından tedavi amaçlı bazı yöntemlerin denenmesi gerektiğini düşünmekteyim..
bu nedenle "zargy" arkadaşımın moralini yüksek tutması gerektiğini düşünüyorum.. bu sporu bu kadar kolay hayatından çıkarman gerektiğini kabullenmeden önce biraz daha mücadele etmen gerektiğini düşünüyorum..
tekrar geçmiş olsun